Putujte od Zagreb u Bremen

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Bremen u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Zagreb u Bremen u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Bremen
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Frankfurt na Majni
Bremen
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Prag
Bremen
/
/
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
München
Bremen
/
/
/
  • Nabavite cijene
5
Zagreb
Berlin
Bremen
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Bremen

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost961 km
Izravna linijaNe

Kako putovati Zagreb do Bremen ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Bremen i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Bremen? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za letovi, vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Bremen iz Zagreb Trebate samo odrediti datum odlaska u Bremen onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Zagreb - Bremen ponuda koja vam najviše odgovara.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od FlixBus, Blablacar, ADAC PostBus, Deutsche Bahn, Croatia Airlines, IC Bus, Lufthansa i Czech Airlinesa dovest će vas do Bremen,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Bremen?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Berlin TXL E (Berlin Njemačka) i između grada Berlin (usluga do autobusne postaje Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 9.3 km od centra grada) i grada Bremen gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 0.6 km. od centra.
IC Bus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Bavarska Njemačka)
Rotira se tvrtka ADAC PostBus Bus između grada Berlin (usluga do autobusne postaje Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 9.3 km od centra grada) i grada Bremen gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju München-Bremen Vlak CityNightLine Pyxis od željezničke stanice München Hbf (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Bremen Hbf na dolasku (1 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Berlin (772 km)
Airlines
Czech Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Frankfurt na Majni (posluživanje zračne luke Frankfurt International FRA)
Lufthansa upravlja letovima od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA) i od zračne luke Frankfurt International FRA (nalazi se na 11 km od središta grada) Frankfurt na Majni, Njemačka) na Bremen (posluživanje zračne luke Bremen BRE)

Svi načini prijevoza Zagreb Bremen

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Bremen (Bremen, Njemačka) s udaljenosti od 961 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Bremen bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Berlin i Berlin-Bremen,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBerlin TXL E (8.7 km od Berlin, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Berlin,Jednom je stigao Berlin, odvedite drugi ADAC PostBus ili FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Bremen (Bremen Njemačka).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Bremen od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Frankfurt na Majni i Frankfurt na Majni-Bremen
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Frankfurt na Majni (zračna luka od Frankfurt International, IATA kod: FRA) kojim upravlja Croatia Airlines ili Lufthansa.Od Frankfurt na Majni, uzmite drugi zrakoplov s Lufthansa-om koji će vas odvesti Bremen (Bremen, Njemačka).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Berlin može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u autobus pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Bremenbez promjene. Možete uzeti vlakMünchen-Bremen i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi CityNightLine Pyxis ili ICE od Deutsche Bahn do Bremen odlazak s željezničke stanice München Hbf u München, Dolazak uBremen će biti na postaji Bremen Hbf (1 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)