Putujte od Zagreb u Köln

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Köln u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Köln u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Köln
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Frankfurt na Majni
Köln
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Köln

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost878 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Köln?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Köln, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Kölnklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Köln na karti, kao i na ruti Zagreb Köln i različite točke korespondencije (Zračna luka Cologne Bonn, Stanica Köln Hbf, Stanica Köln/Bonn Flughafen, Stanica Köln Messe/Deutz, Autobusni kolodvor Koln, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Köln

Svi načini prijevoza Zagreb Köln

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Köln (Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka) s udaljenosti od 878 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Köln će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Köln (zračna luka od Cologne Bonn, IATA kod: CGN) kojim upravlja Germanwings.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Kölnbez promjene. Možete uzeti vlakFrankfurt na Majni-Köln i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi ICE, InterCity (IC) ili Euronight od Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, ÖBB ili HKX do Köln odlazak s željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof u Frankfurt na Majni, Dolazak uKöln će biti na postaji Köln Hbf (0.3 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Köln samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Frankfurt na Majni-Köln,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus ili ADAC PostBus bus na Frankfurt na Majni, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuKoln (0.4 km od Köln, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuFrankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 1.2 km od Frankfurt na Majni) najkasnije 15 minuta prije polaska za Köln,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Frankfurt na Majni-Köln može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)