Putujte od Zagreb u Duisburg

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Duisburg u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Duisburg u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Frankfurt na Majni
Duisburg
/
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Amsterdam
Duisburg
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Duisburg

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost922 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Duisburg?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Duisburg, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Duisburgklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Duisburg na karti, kao i na ruti Zagreb Duisburg i različite točke korespondencije (Stanica Duisburg Hbf, Autobusni kolodvor Duisburg, Autobusni kolodvor Duisburg, Zračna luka Pleso) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Duisburg

Svi načini prijevoza Zagreb Duisburg

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Duisburg (Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka) s udaljenosti od 922 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Duisburg od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Amsterdam zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Amsterdam (zračna luka od Amsterdam-Schiphol, IATA kod: AMS) kojim upravlja KLM.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Duisburgbez promjene. Možete uzeti vlakFrankfurt na Majni-Duisburg i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi ICE ili InterCity (IC) od HKX, Deutsche Bahn ili SBB CFF FFS do Duisburg odlazak s željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof u Frankfurt na Majni, Dolazak uDuisburg će biti na postaji Duisburg Hbf (0.6 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Duisburg samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Amsterdam-Duisburg,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Amsterdam, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuDuisburg (0.8 km od Duisburg, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuAmsterdam Radarweg 1043 (na 4 km od Amsterdam) najkasnije 15 minuta prije polaska za Duisburg,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Frankfurt na Majni-Duisburg može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Duisburg?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Lufthansa osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Frankfurt na Majni (posluživanje zračne luke Frankfurt International FRA)
KLM upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Amsterdam (dolazak u zračnu luku Amsterdam-Schiphol AMS)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Frankfurt na Majni-Duisburg (200 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Amsterdam Radarweg 1043 u Amsterdam i to od Duisburg (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
ADAC PostBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Frankfurt na Majni (usluga do autobusne postaje Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 1.2 km od centra grada) i grada Duisburg gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Duisburg nalazi se oko 0.5 km. od centra.
Željezničke tvrtke
HKX nudi liniju Frankfurt na Majni-Duisburg Vlak od željezničke stanice Frankfurt (Main) Hbf (1.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Duisburg Hbf na dolasku (0.6 km od centra)
Deutsche Bahn upravlja linijom od Frankfurt na Majni u Duisburg iz kojeg polazi ICE vlak Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof doći do željezničke stanice Duisburg Hbf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
SBB CFF FFS čini željezničku vezu Frankfurt na Majni-Duisburg Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof (11 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Duisburg Hbf na dolasku (0.6 km od centra)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)