Putujte od Zagreb u Bonn

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Bonn u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Bonn u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Frankfurt na Majni
Bonn
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Bonn

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost856 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Bonn?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Bonn, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Bonnklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Bonn na karti, kao i na ruti Zagreb Bonn i različite točke korespondencije (Stanica Bonn Hbf, Autobusni kolodvor Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz, Autobusni kolodvor Bonn, Autobusni kolodvor Bonn, Zračna luka Pleso) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Bonn

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Bonn?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Lufthansa osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Frankfurt na Majni (posluživanje zračne luke Frankfurt International FRA)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Frankfurt am Main, Flughafen u Frankfurt na Majni i to od Bonn (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
ADAC PostBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Frankfurt na Majni (usluga do autobusne postaje Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 1.2 km od centra grada) i grada Bonn gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz nalazi se oko 0.7 km. od centra.
Željezničke tvrtke
ÖBB nudi liniju Frankfurt na Majni-Bonn Vlak Euronight od željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof (11 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Bonn Hbf na dolasku (0.1 km od centra)
SBB CFF FFS upravlja linijom od Frankfurt na Majni u Bonn iz kojeg polazi InterCity (IC) vlak Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof doći do željezničke stanice Bonn Hbf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Deutsche Bahn čini željezničku vezu Frankfurt na Majni-Bonn Vlak ICE od željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof (11 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Bonn Hbf na dolasku (0.1 km od centra)
HKX nudi liniju od Frankfurt na Majni u Bonn iz kojeg polazi vlak Frankfurt (Main) Hbf doći do željezničke stanice Bonn Hbf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Frankfurt na Majni-Bonn (132 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Bonn

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Bonn (Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka) s udaljenosti od 856 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Bonn od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Frankfurt na Majni zatim obavite ostatak putovanja u vlak,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Frankfurt na Majni (zračna luka od Frankfurt International, IATA kod: FRA) kojim upravlja Croatia Airlines ili Lufthansa.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Bonnbez promjene. Možete uzeti vlakFrankfurt na Majni-Bonn i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Euronight, InterCity (IC) ili ICE od ÖBB, SBB CFF FFS, Deutsche Bahn ili HKX do Bonn odlazak s željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof u Frankfurt na Majni, Dolazak uBonn će biti na postaji Bonn Hbf (0.1 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Bonn samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Frankfurt na Majni-Bonn,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus ili ADAC PostBus bus na Frankfurt na Majni, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBonn, Bertha-von-Suttnerplatz (0.7 km od Bonn, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuFrankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 1.2 km od Frankfurt na Majni) najkasnije 15 minuta prije polaska za Bonn,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Frankfurt na Majni-Bonn može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)