Preporučena ruta
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Bonn
Bonn
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Izravno putovanje do Bonn autobus
Bonn
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Bonn?

Planirate li putovati u Zagreb iz Bonn i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Bonn, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Bonn, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (HKX, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus ili ADAC PostBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Bonn, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Bonn.

Za vaše putovanje od Zagreb do Bonn imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Bonn

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Bonn, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Bonn vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Bonn je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Bonn

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Bonn svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bonn u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Bonn

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Bonn savršeno je ako želite putovati u Bonn u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Bonn.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Bonn koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Bonn

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Bonn
Njemačka
Sjeverna Rajna-Vestfalija
Udaljenost
856 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Bonn
Pronađite smještaj u Bonn
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Bonn uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Bonn uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Bonn koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su HKX, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus ili ADAC PostBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Bonn!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Bonn

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Bonn?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Bonn najbrži su način prijevoza za putovanje od 856 km između Zagreb i Bonn.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Bonn, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Bonn imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bonn često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Bonn?
Ubrzati Zagreb Bonn vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Krajolici Vlakovi između Zagreb i Bonn često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Zagreb Bonn mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Bonn može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Bonn?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Bonn često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Bonn zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Bonn morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Bonn?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Bonn obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Bonn, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Bonn autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Bonn većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bonn kako bi prevalili udaljenost od 856 km.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Bonn?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bonn

Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz
Kartica
Bonn
Kartica

Dolazne stanice u Bonn

Bonn Hbf
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Bonn
Pronađite smještaj u Bonn

Autobus Zagreb Bonn

Učestalost polazaka za Zagreb iz Bonn ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bonn, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi između Zagreb i Bonn obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Bonn, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Bonn. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Zagreb Bonn

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Bonn

Vlakovi iz Zagreb u Bonn

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Bonn barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Bonn. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Bonn.

Vlakovi između Zagreb i Bonn opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Karte za vlak između Zagreb i Bonn mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Bonn

HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Zagreb Bonn

Letovi Zagreb Bonn

Airlines Zagreb Bonn

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Traži letove Zagreb Bonn

Zajedničko putovanje Zagreb Bonn

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Bonn ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Bonn, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Bonn također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Bonn ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Bonn

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Bonn

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska