Rovinj
Izravno putovanje do Pula autobus, dijeljenje prijevoza
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Rovinj u Pula?

Planirate li putovati u Rovinj iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rovinj do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rovinj i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rovinj i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rovinj do Pula.

Za vaše putovanje od Rovinj do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rovinj do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rovinj do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Rovinj Pula

Rješenje zajedničkog putovanja između Rovinj i Pula savršeno je ako želite putovati u Pula u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rovinj ili Pula.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rovinj i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rovinj Pula

Grad polaska
Rovinj
Hrvatska
Istra
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
28 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rovinj Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Rovinj i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rovinj i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rovinj i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rovinj i Pula!

Usporedba načina prijevoza između Rovinj i Pula

Prednosti i mane putovanja autobusom od Rovinj do Pula?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rovinj i Pula, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rovinj i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rovinj i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Rovinj Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rovinj do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 28 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rovinj do Pula?
Ekonomski Rovinj Pula zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rovinj i Pula često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rovinj u Pula zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rovinj i Pula može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rovinj Pula morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Rovinj? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne autobusne stanice u Rovinj

Rovinj
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Rovinj Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rovinj i Pula

Odlučili ste putovati iz Rovinj u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rovinj-Pula.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Rovinj-Pula vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Pula izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Rovinj i Pula. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Rovinj-Pula.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Rovinj do Pula. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Pula.

Autobus Rovinj Pula

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Rovinj-Pula, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Vrijeme putovanja autobusom između Rovinj i Pula obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pula za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rovinj - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rovinj-Pula na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rovinj-Pula. Ova usluga se često naplaćuje.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rovinj-Pula izazvat će dodatne troškove.

Cijene karata za autobuse Rovinj-Pula mogu se razlikovati ovisno o tvrtki, klasi rezervacije, datumu putovanja i vremenu polaska. Korištenjem Vivanode, usporedit ćete cijene između različitih tvrtki jednim klikom prije rezervacije kako biste pronašli najbolju ponudu.

Autobusne tvrtke Rovinj Pula

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rovinj Pula

Zajedničko putovanje Rovinj Pula

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Rovinj u Pula kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rovinj i Pula ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rovinj-Pula, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Rovinj i Pula također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Plaćanje za zajedničko putovanje između Rovinj i Pula obično se vrši putem internetske stranice za dijeljenje vožnje koja se koristi za rezerviranje vožnje. Dostupne su različite opcije plaćanja ovisno o korištenom mjestu.

Vozača zajedničkog prijevoza Rovinj Pula možete kontaktirati prije putovanja putem platforme za zajednički prijevoz na kojoj ste rezervirali svoje mjesto. Preporuča se da s vozačem prije putovanja razgovarate o pojedinostima vašeg putovanja, kao što su mjesto preuzimanja i vrijeme.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Rovinj i Pula razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rovinj Pula

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rovinj Pula

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska