Zadar
Izravno putovanje do Zagreb let, dijeljenje prijevoza, autobus
Zagreb
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Zagreb?

Planirate li putovati u Zadar iz Zagreb i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Zagreb, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Zagreb, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Hellö, FlixBus, Blablacar ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Zagreb, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Zagreb.

Za vaše putovanje od Zadar do Zagreb imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zadar do Zagreb

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Zagreb, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Zadar Zagreb

Mnogi letovi povezuju Zadar s Zagreb svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zagreb u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Zagreb

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Zagreb savršeno je ako želite putovati u Zagreb u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Zagreb.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Zagreb koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Zagreb

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Udaljenost
196 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Zadar Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Zagreb uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Zagreb uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Zagreb koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Hellö, FlixBus, Blablacar ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Zagreb!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Zagreb

Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Zagreb?
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Zagreb najbrži su način prijevoza za putovanje od 196 km između Zadar i Zagreb.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Zagreb, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zagreb često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zadar za Zagreb imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zadar do Zagreb mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Zagreb?
Ekonomski Zadar Zagreb zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Zagreb često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Zagreb zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Zagreb može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Zagreb morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Zagreb?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Zagreb, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Zagreb obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Zagreb često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zagreb (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Zadar Zagreb autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Zagreb većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zagreb kako bi prevalili udaljenost od 196 km.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Zagreb?

Polazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Dolazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica
Pretražite karte za Zadar Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zadar i Zagreb

Odlučili ste putovati iz Zadar u Zagreb i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zadar-Zagreb.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zadar-Zagreb često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Zagreb tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zadar-Zagreb. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Zagreb.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zadar-Zagreb vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Zagreb izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zadar do Zagreb. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Zagreb.

Autobus Zadar Zagreb

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zadar-Zagreb. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Zagreb ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Zagreb na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zadar iz Zagreb ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Zagreb, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Zagreb izazvat će dodatne troškove.

Autobusi Zadar-Zagreb uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Zadar-Zagreb kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Zadar Zagreb

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Zagreb

Letovi Zadar Zagreb

Airlines Zadar Zagreb

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zadar Zagreb

Zajedničko putovanje Zadar Zagreb

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Zagreb također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Zagreb ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Zagreb, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zadar i Zagreb. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zadar u Zagreb kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zadar i Zagreb ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Zagreb

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Zagreb
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska