Putujte od Dortmund u Zagreb

Organizirajte svoje putovanje Dortmund u Zagreb u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Dortmund u Zagreb u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dortmund
Zagreb
/
  • Nabavite cijene
2
Dortmund
Frankfurt na Majni
Zagreb
/
/
  • Nabavite cijene
3
Dortmund
Prag
Zagreb
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
4
Dortmund
München
Zagreb
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dortmund Zagreb

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost891 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Dortmund do Zagreb ?

Planirate putovanje iz Dortmund do Zagreb i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Dortmund Zagreb? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Jednostavno unesite datum putovanja u Zagreb a Vivanoda čini ostalo. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Da stignete na svoje odredište Dortmund, putovat ćete Deutsche Bahn, FlixBus, Blablacar, IC Bus, Croatia Airlines, Czech Airlines, Lufthansa ili Germanwingsom autobusi, carpooling, vlakovi ili letovi,

Svi načini prijevoza Dortmund Zagreb

Za putovanje Dortmund (Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka) do Zagreb (Zagreb, Hrvatska) s udaljenosti od 891 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dortmund > Zagreb će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dortmund i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dortmund DTM 11 km, za prijavu vaše prtljage za let do Zagreb (zračna luka od Pleso, IATA kod: ZAG) kojim upravlja Easyjet.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Dortmund-Zagreb bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Dortmund-Prag i Prag-Zagreb,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Dortmund, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuUAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km od Prag, Češka Republika). Idite na autobusnu stanicuDortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 0.9 km od Dortmund) najkasnije 15 minuta prije polaska za Prag,Jednom je stigao Prag, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Zagreb (Zagreb Hrvatska).
Nije moguće izravno otići Dortmund u Zagrebbez promjene. Možete uzeti vlakDortmund-Prag i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi CityNightLine Kopernikus od Deutsche Bahn do Prag odlazak s željezničke stanice Dortmund Hbf u Dortmund, Dolazak uPrag će biti na postaji Prague hlavní nádraží (1.8 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Prag-Zagreb može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u vlak pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Dortmund u Zagreb?

Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Dortmund-Prag Vlak CityNightLine Kopernikus od željezničke stanice Dortmund Hbf (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Prague hlavní nádraží na dolasku (1.8 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Prag-Zagreb (492 km)
Airlines
Lufthansa leti od zračne luke Frankfurt International FRA nalazi se u 11 km. središtu grada Frankfurt na Majni u Zagreb (dolazak u zračnu luku Pleso ZAG)
Czech Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Prague Ruzyne PRG (nalazi se na 12 km od središta grada) Prag, Češka Republika) na Zagreb (posluživanje zračne luke Pleso ZAG)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Franz Josef Strauss MUC nalazi se u 29 km. središtu grada München u Zagreb (dolazak u zračnu luku Pleso ZAG)
Easyjet osigurava zračnu vezu od zračne luke Dortmund DTM (nalazi se na 11 km od središta grada) Dortmund, Njemačka) na Zagreb (posluživanje zračne luke Pleso ZAG)
Germanwings leti od zračne luke Dortmund DTM nalazi se u 11 km. središtu grada Dortmund u München (dolazak u zračnu luku Franz Josef Strauss MUC)
Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Dortmund i to od UAN Florenc Praha (Prague) ( Češka Republika) i između grada Prag (usluga do autobusne postaje UAN Florenc Praha (Prague) na 1.5 km od centra grada) i grada Zagreb gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Zagreb nalazi se oko 0.7 km. od centra.
IC Bus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u München i to od Zagreb (Zagreb Hrvatska)
Rotira se tvrtka ADAC PostBus Bus između grada Dortmund (usluga do autobusne postaje Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 0.9 km od centra grada) i grada München gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 0.4 km. od centra.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)