Preporučena ruta
Rim
Izravno putovanje do Zagreb let, autobus, dijeljenje prijevoza
Zagreb
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Rim
Putovanje vlak, let, dijeljenje prijevoza, autobus za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zagreb
Zagreb
Saznajte cijene
Rim
Putovanje vlak, let, dijeljenje prijevoza, autobus za Firenca
Firenca
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zagreb
Zagreb
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Zagreb?

Planirate li putovati u Rim iz Zagreb i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Zagreb, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Zagreb, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Zagreb, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Zagreb.

Za vaše putovanje od Rim do Zagreb imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Zagreb

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Zagreb, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Zagreb vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Zagreb je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Zagreb

Mnogi letovi povezuju Rim s Zagreb svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zagreb u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Zagreb

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Zagreb savršeno je ako želite putovati u Zagreb u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Zagreb.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Zagreb koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Zagreb

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Udaljenost
518 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rim Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Zagreb uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Zagreb uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Zagreb koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Zagreb!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Zagreb

Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Zagreb?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Zagreb, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Zagreb najbrži su način prijevoza za putovanje od 518 km između Rim i Zagreb.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zagreb često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Zagreb imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Rim do Zagreb mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Zagreb?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Zagreb, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Zagreb obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Zagreb često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zagreb (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Zagreb većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zagreb kako bi prevalili udaljenost od 518 km.
Udobnost Rim Zagreb autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Zagreb?
Ubrzati Rim Zagreb vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Rim ili Zagreb nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Krajolici Vlakovi između Rim i Zagreb često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Zagreb može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Zagreb mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Zagreb?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Zagreb često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Rim Zagreb zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Zagreb zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Zagreb morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Zagreb može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Zagreb?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica
Roma
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Ostiense
Kartica
Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Dolazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica
Pretražite karte za Rim Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Zagreb

Odlučili ste putovati iz Rim u Zagreb i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Zagreb.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Rim-Zagreb često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Zagreb tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Zagreb. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Zagreb.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Rim do Zagreb. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Zagreb.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Rim do Zagreb. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Zagreb, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Rim Zagreb

Većina autobusa koji putuju između Rim i Zagreb noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Rim-Zagreb, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Zagreb ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Zagreb na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Zagreb. Ova usluga se često naplaćuje.

Vrijeme putovanja autobusom između Rim i Zagreb obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Zagreb za vaš datum putovanja.

Autobusne karte Rim-Zagreb često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusne tvrtke Rim Zagreb

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rim Zagreb

Vlakovi iz Rim u Zagreb

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Zagreb. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Zagreb.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Zagreb barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Rim i Zagreb, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Vlakovi između Rim i Zagreb opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Rim i Zagreb postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Rim i Zagreb možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Rim i Zagreb

Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Rim Zagreb

Letovi Rim Zagreb

Airlines Rim Zagreb

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Rim Zagreb

Zajedničko putovanje Rim Zagreb

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Zagreb, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Zagreb ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Zagreb, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Zagreb. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Zagreb također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Rim i Zagreb ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Rim i Zagreb razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Zagreb

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Zagreb
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska