Preporučena ruta
Rim
Izravno putovanje do Dubrovnik let
Dubrovnik
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Rim
Putovanje let, autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Bari
Bari
Putovanje trajekt za Dubrovnik
Dubrovnik
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Dubrovnik?

Planirate li putovati u Rim iz Dubrovnik i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Dubrovnik, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Dubrovnik, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Croatia Airlines, Alitalia ili Ryanair), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Dubrovnik, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Dubrovnik.

Za vaše putovanje od Rim do Dubrovnik imate nekoliko opcija prijevoza

Rim - Dubrovnik trajektom

Trajekt između Rim i Dubrovnik atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Rim do Dubrovnik

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Dubrovnik, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Dubrovnik vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Dubrovnik je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Dubrovnik

Mnogi letovi povezuju Rim s Dubrovnik svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Dubrovnik u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Dubrovnik

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Dubrovnik savršeno je ako želite putovati u Dubrovnik u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Dubrovnik.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Dubrovnik koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Dubrovnik

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Udaljenost
470 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Rim Dubrovnik
Pronađite smještaj u Dubrovnik
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Dubrovnik uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Dubrovnik uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Dubrovnik koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Croatia Airlines, Alitalia ili Ryanair kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Dubrovnik!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Dubrovnik

Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Dubrovnik?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Dubrovnik, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Dubrovnik najbrži su način prijevoza za putovanje od 470 km između Rim i Dubrovnik.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Dubrovnik često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Rim do Dubrovnik mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Dubrovnik imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Dubrovnik?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Dubrovnik često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Rim do Dubrovnik.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Dubrovnik zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Dubrovnik morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Rim i Dubrovnik.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Dubrovnik?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Dubrovnik, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Dubrovnik često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Dubrovnik (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Dubrovnik obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Dubrovnik većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Dubrovnik kako bi prevalili udaljenost od 470 km.
Udobnost Rim Dubrovnik autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Rim i Dubrovnik?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Rim i Dubrovnik vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Rim i Dubrovnik nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Rim i Dubrovnik mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Dubrovnik.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Rim i Dubrovnik teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Rim i Dubrovnik mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Dubrovnik?
Ekološki Vlak Rim Dubrovnik smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Krajolici Vlakovi između Rim i Dubrovnik često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Rim Dubrovnik vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Dubrovnik može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Dubrovnik mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Dubrovnik?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica
Ciampino
Kartica

Luke dolaska u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica
Pretražite karte za Rim Dubrovnik
Pronađite smještaj u Dubrovnik

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Dubrovnik

Odlučili ste putovati iz Rim u Dubrovnik i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Dubrovnik.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Rim do Dubrovnik. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Dubrovnik.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Rim-Dubrovnik vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Dubrovnik izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Putujte lagano
    Ako putujete između Rim i Dubrovnik zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Dubrovnik.

Trajekt Rim Dubrovnik

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Rim i Dubrovnik, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Rim i Dubrovnik. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Rim i Dubrovnik nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Cijena trajektne karte između Rim i Dubrovnik može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Rim-Dubrovnik. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Rim i Dubrovnik, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Rim i Dubrovnik i procijenili uvjete prijevoza.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Rim i Dubrovnik. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Rim i Dubrovnik te da ćete prijelaz do Dubrovnik morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Trajektne tvrtke Rim Dubrovnik

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Rim Dubrovnik

Autobus Rim Dubrovnik

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rim-Dubrovnik izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Rim i Dubrovnik obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Dubrovnik za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Rim iz Dubrovnik ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Dubrovnik, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Dubrovnik noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Dubrovnik. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Dubrovnik ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Dubrovnik na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Rim Dubrovnik

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rim Dubrovnik

Vlakovi iz Rim u Dubrovnik

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Rim i Dubrovnik postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Rim i Dubrovnik ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Dubrovnik sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Dubrovnik barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Rim i Dubrovnik. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Dubrovnik. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Dubrovnik.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Rim i Dubrovnik. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Rim i Dubrovnik

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Rim Dubrovnik

Letovi Rim Dubrovnik

Airlines Rim Dubrovnik

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Traži letove Rim Dubrovnik

Zajedničko putovanje Rim Dubrovnik

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Dubrovnik, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Dubrovnik ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Dubrovnik, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Dubrovnik. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Dubrovnik također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Rim i Dubrovnik razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Dubrovnik

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Dubrovnik
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska