Rim
Izravno putovanje do Venecija let, vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Venecija
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Venecija?

Planirate li putovati u Rim iz Venecija i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Venecija, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Venecija, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ili Alitalia), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Venecija, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Venecija.

Za vaše putovanje od Rim do Venecija imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Venecija

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Venecija, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Venecija vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Venecija je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Venecija

Mnogi letovi povezuju Rim s Venecija svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Venecija u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Venecija

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Venecija savršeno je ako želite putovati u Venecija u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Venecija.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Venecija koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Venecija

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Venecija
Italija
Veneto
Udaljenost
394 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, vlak, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Rim Venecija
Pronađite smještaj u Venecija
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Venecija uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Venecija uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Venecija koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ili Alitalia kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Venecija!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Venecija

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Venecija?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Rim do Venecija.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Venecija često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Venecija zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Rim i Venecija.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Venecija morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Venecija?
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Venecija najbrži su način prijevoza za putovanje od 394 km između Rim i Venecija.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Venecija, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Venecija često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Venecija imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Rim do Venecija mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Venecija?
Ekološki Vlak Rim Venecija smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Rim ili Venecija nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Krajolici Vlakovi između Rim i Venecija često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Rim Venecija mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Venecija može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Venecija?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Venecija, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Venecija obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Venecija često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Venecija (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Rim Venecija autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Venecija većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Venecija kako bi prevalili udaljenost od 394 km.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Venecija?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Ostiense
Kartica
Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Venecija

Venezia Tronchetto Stazione
Kartica
Venice (Airport VCE)
Kartica
Mestre (Train station)
Kartica
Venice (Tronchetto)
Kartica

Dolazne stanice u Venecija

Venezia Mestre
Kartica
Venezia Santa Lucia
Kartica

Dolazne zračne luke u Venecija

Marco Polo
Kartica
Pretražite karte za Rim Venecija
Pronađite smještaj u Venecija

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Venecija

Odlučili ste putovati iz Rim u Venecija i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Venecija.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Rim-Venecija često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Venecija tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Venecija. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Venecija.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Rim-Venecija vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Venecija izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Rim do Venecija. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Venecija.

Autobus Rim Venecija

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Venecija ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Venecija na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Venecija. Ova usluga se često naplaćuje.

Učestalost polazaka za Rim iz Venecija ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Venecija, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rim-Venecija izazvat će dodatne troškove.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Venecija noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne karte Rim-Venecija često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusne tvrtke Rim Venecija

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rim Venecija

Vlakovi iz Rim u Venecija

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Venecija. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Venecija.

Karte za vlak između Rim i Venecija mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Rim i Venecija. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Venecija barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Rim i Venecija, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Karte za vlak između Rim i Venecija možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Rim i Venecija

ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Traži karte za vlak Rim Venecija

Letovi Rim Venecija

Airlines Rim Venecija

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Meridiana
Meridiana
Darwin Airline
Darwin Airline
Traži letove Rim Venecija

Zajedničko putovanje Rim Venecija

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Rim u Venecija kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Venecija ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Venecija, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Venecija. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Venecija također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Venecija, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Venecija

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Venecija
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska