Rim
Izravno putovanje do Salerno vlak, autobus, dijeljenje prijevoza
Salerno
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Salerno?

Planirate li putovati u Rim iz Salerno i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Salerno, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Salerno, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Fiumicino Express), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Salerno, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Salerno.

Za vaše putovanje od Rim do Salerno imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Salerno

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Salerno, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Salerno vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Salerno je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Salerno

Mnogi letovi povezuju Rim s Salerno svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Salerno u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Salerno

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Salerno savršeno je ako želite putovati u Salerno u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Salerno.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Salerno koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Salerno

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Salerno
Italija
Campania
Udaljenost
234 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rim Salerno
Pronađite smještaj u Salerno
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Salerno uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Salerno uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Salerno koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Fiumicino Express kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Salerno!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Salerno

Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Salerno?
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Salerno često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Salerno (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Salerno obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Salerno većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Salerno kako bi prevalili udaljenost od 234 km.
Udobnost Rim Salerno autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Salerno?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Salerno, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Salerno najbrži su način prijevoza za putovanje od 234 km između Rim i Salerno.
Cijena Avionske karte od Rim do Salerno mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Salerno imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Salerno?
Krajolici Vlakovi između Rim i Salerno često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Rim Salerno vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Salerno može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Salerno mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Salerno?
Ekonomski Rim Salerno zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Salerno često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Salerno može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Salerno morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Salerno?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Aeroporto Fiumicino
Kartica
Aeroporto Ciampino
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Ottaviano
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Salerno

Salerno - Piazza della Concordia
Kartica

Dolazne stanice u Salerno

Salerno
Kartica
Pretražite karte za Rim Salerno
Pronađite smještaj u Salerno

Autobus Rim Salerno

Autobusi između Rim i Salerno obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Salerno ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Salerno na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Salerno noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Rim-Salerno, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke Rim Salerno

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Pretražite autobusne karte za Rim Salerno

Vlakovi iz Rim u Salerno

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Salerno barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Rim i Salerno mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Salerno. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Salerno.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Rim i Salerno, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Željezničke tvrtke između Rim i Salerno

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Traži karte za vlak Rim Salerno

Letovi Rim Salerno

Airlines Rim Salerno

Alitalia
Alitalia
Traži letove Rim Salerno

Zajedničko putovanje Rim Salerno

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Salerno također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Salerno ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Salerno, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Salerno. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Salerno

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Salerno
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska