Preporučena ruta
Rim
Izravno putovanje do Catania let, dijeljenje prijevoza, vlak
Catania
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Rim
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Napulj
Napulj
Putovanje vlak, trajekt, let, dijeljenje prijevoza za Catania
Catania
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Catania?

Planirate li putovati u Rim iz Catania i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Catania, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Catania, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Italo (NTV), Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Fiumicino Express), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Catania, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Catania.

Za vaše putovanje od Rim do Catania imate nekoliko opcija prijevoza

Rim - Catania trajektom

Trajekt između Rim i Catania atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Rim do Catania

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Catania, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Catania vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Catania je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Catania

Mnogi letovi povezuju Rim s Catania svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Catania u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Catania

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Catania savršeno je ako želite putovati u Catania u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Catania.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Catania koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Catania

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Catania
Italija
Sicilija
Udaljenost
538 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, dijeljenje prijevoza i vlak
Pretražite karte za Rim Catania
Pronađite smještaj u Catania
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Catania uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Catania uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Catania koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Italo (NTV), Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Fiumicino Express kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Catania!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Catania

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Catania?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Catania zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Catania često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Catania morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Catania?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Catania, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Catania često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Catania (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Catania većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Catania kako bi prevalili udaljenost od 538 km.
Udobnost Rim Catania autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Catania?
Krajolici Vlakovi između Rim i Catania često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Rim Catania vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Catania može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Catania mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Rim i Catania?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Rim i Catania vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Rim i Catania mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Rim i Catania mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Catania.
Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Catania?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Catania, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Catania najbrži su način prijevoza za putovanje od 538 km između Rim i Catania.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Catania često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Rim do Catania mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Catania?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Aeroporto Fiumicino
Kartica
Aeroporto Ciampino
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Ottaviano
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Luke dolaska u Catania

Catania
Kartica

Dolazne stanice u Catania

Catania Centrale
Kartica

Dolazne zračne luke u Catania

Fontanarossa
Kartica
Pretražite karte za Rim Catania
Pronađite smještaj u Catania

Trajekt Rim Catania

Cijena trajektne karte između Rim i Catania može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Rim-Catania. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Rim i Catania. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Rim i Catania te da ćete prijelaz do Catania morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Pogodnosti na trajektu od Rim do Catania razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Rim i Catania. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Trajektne tvrtke Rim Catania

TTT-Lines
TTT-Lines
Traži karte za trajekt Rim Catania

Autobus Rim Catania

Učestalost polazaka za Rim iz Catania ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Catania, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi između Rim i Catania obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Catania. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Catania ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Catania na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Rim Catania

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Pretražite autobusne karte za Rim Catania

Vlakovi iz Rim u Catania

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Catania barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Catania. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Catania.

Vlakovi između Rim i Catania opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Rim i Catania ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Catania sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Željezničke tvrtke između Rim i Catania

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Traži karte za vlak Rim Catania

Letovi Rim Catania

Airlines Rim Catania

Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Rim Catania

Zajedničko putovanje Rim Catania

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Catania također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Catania ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Catania, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Rim i Catania ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Rim u Catania kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Catania

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Catania
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska