Rim
Izravno putovanje do Bologna vlak, dijeljenje prijevoza, let, autobus
Bologna
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Bologna?

Planirate li putovati u Rim iz Bologna i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Bologna, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Bologna, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus ili Alitalia), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Bologna, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Bologna.

Za vaše putovanje od Rim do Bologna imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Bologna

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Bologna, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Bologna vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Bologna je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Bologna

Mnogi letovi povezuju Rim s Bologna svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bologna u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Bologna

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Bologna savršeno je ako želite putovati u Bologna u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Bologna.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Bologna koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Bologna

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Bologna
Italija
Emilia-Romagna
Udaljenost
303 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza, let i autobus
Pretražite karte za Rim Bologna
Pronađite smještaj u Bologna
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Bologna uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Bologna uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Bologna koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus ili Alitalia kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Bologna!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Bologna

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Bologna?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Rim do Bologna.
Ekonomski Rim Bologna zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Bologna zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Rim i Bologna.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Bologna može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Bologna?
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Bologna često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bologna (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Bologna, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Bologna obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Bologna većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bologna kako bi prevalili udaljenost od 303 km.
Udobnost Rim Bologna autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Bologna?
Ekološki Vlak Rim Bologna smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Rim i Bologna općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Krajolici Vlakovi između Rim i Bologna često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Bologna može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Bologna mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Bologna?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Bologna, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Bologna najbrži su način prijevoza za putovanje od 303 km između Rim i Bologna.
Cijena Avionske karte od Rim do Bologna mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bologna često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Bologna imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Bologna?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Ostiense
Kartica
Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bologna

Bologna
Kartica

Dolazne stanice u Bologna

Bologna Centrale
Kartica

Dolazne zračne luke u Bologna

Guglielmo Marconi
Kartica
Pretražite karte za Rim Bologna
Pronađite smještaj u Bologna

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Bologna

Odlučili ste putovati iz Rim u Bologna i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Bologna.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Rim-Bologna često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Bologna tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Bologna. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Bologna.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Rim-Bologna vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Bologna izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Rim i Bologna. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Rim-Bologna.

Autobus Rim Bologna

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Bologna ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Bologna na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Bologna noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Rim iz Bologna ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bologna, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Rim i Bologna obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Bologna za vaš datum putovanja.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rim-Bologna izazvat će dodatne troškove.

Autobusi Rim-Bologna uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Autobusne tvrtke Rim Bologna

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rim Bologna

Vlakovi iz Rim u Bologna

Vlakovi između Rim i Bologna opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Bologna barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Rim i Bologna ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Bologna sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Bologna. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Bologna.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Rim i Bologna postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

To često ovisi o tarifi i politici otkazivanja željezničke tvrtke. Ako je vaša karta za vlak između Rim i Bologna nepovratna, možda postoje mogućnosti zamjene ili promjene, uz dodatnu naknadu.

Željezničke tvrtke između Rim i Bologna

Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Rim Bologna

Letovi Rim Bologna

Airlines Rim Bologna

Alitalia
Alitalia
Meridiana
Meridiana
Traži letove Rim Bologna

Zajedničko putovanje Rim Bologna

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Bologna također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Bologna ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Bologna, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Bologna, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Rim i Bologna ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Bologna. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Bologna

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Bologna
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska