Rim
Izravno putovanje do Parma dijeljenje prijevoza, vlak, autobus, let
Parma
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Parma?

Planirate li putovati u Rim iz Parma i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Parma, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Parma, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ili Blablabus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Parma, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Parma.

Za vaše putovanje od Rim do Parma imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Parma

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Parma, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Parma vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Parma je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Parma

Mnogi letovi povezuju Rim s Parma svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Parma u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Parma

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Parma savršeno je ako želite putovati u Parma u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Parma.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Parma koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Parma

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Parma
Italija
Emilia-Romagna
Udaljenost
368 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, vlak, autobus i let
Pretražite karte za Rim Parma
Pronađite smještaj u Parma
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Parma uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Parma uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Parma koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ili Blablabus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Parma!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Parma

Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Parma?
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Parma najbrži su način prijevoza za putovanje od 368 km između Rim i Parma.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Parma, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Parma imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Rim do Parma mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Parma često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Parma?
Pristupačnost Željezničke stanice u Rim ili Parma nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Krajolici Vlakovi između Rim i Parma često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Udobnost Vlakovi između Rim i Parma općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Rim Parma mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Parma može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Parma?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Parma obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Parma često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Parma (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Parma, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Rim Parma autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Parma većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Parma kako bi prevalili udaljenost od 368 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Parma?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Parma često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Parma zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Rim Parma zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Parma morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Parma može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Parma?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica
Aeroporto Fiumicino
Kartica
Aeroporto Ciampino
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Ostiense
Kartica
Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Parma

Parma
Kartica

Dolazne stanice u Parma

Parma
Kartica

Dolazne zračne luke u Parma

Parma
Kartica

Zračna luka Fiumicino (FCO) glavna je zračna luka koja opslužuje grad Rim u Italiji. Tražite li mogućnosti prijevoza do centra grada iz ove zračne luke, na raspolaganju vam je nekoliko opcija.

Javni prijevoz:
1. Vlak Leonardo Express: ovo je najbrži način da stignete do centra grada. Vlak Leonardo Express polazi svakih 15-30 minuta iz zračne luke i vozi vas do postaje Termini, glavnog prometnog čvorišta Rima, za samo 32 minute. Cijena ulaznice je 14 eura po osobi.

 1. Regionalni vlak FL1: Ako želite uštedjeti malo novca, možete uzeti regionalni vlak FL1. Ovaj vlak također vozi od zračne luke do postaje Termini, ali usput se zaustavlja na nekoliko drugih postaja u Rimu. Putovanje traje oko 50 minuta, a cijena karte je 8 eura po osobi.

 2. Autobus: Možete se odlučiti i za prijevoz autobusom. Autobusi tvrtke Terravision povezuju zračnu luku Fiumicino i kolodvor Termini. Putovanje traje oko 50-60 minuta, ovisno o prometu, a cijena karte je 6 eura po osobi u jednom smjeru.

Privatni prijevoz:
1. Taksi: Taksiji su dostupni na izlazu iz zračne luke. Cijene određuje općina Rima i razlikuju se ovisno o lokaciji odredišta u središtu grada. Općenito, možete očekivati ​​da ćete platiti između 45 i 60 eura za putovanje od zračne luke do Rima. Uzmite službeni taksi i uvijek pitajte vozača za cijenu prije polaska.

 1. Usluge poput Ubera, Lyfta i drugih također su dostupne u zračnoj luci Fiumicino. Cijena varira ovisno o udaljenosti i potražnji, ali možete očekivati ​​da ćete platiti oko 50-70 eura za vožnju do centra grada.

=> Ako tražite najbrži i najpovoljniji način da dođete do centra Rima iz zračne luke Fiumicino, preporučamo vlak Leonardo Express. Ako želite uštedjeti malo novca, regionalni vlakovi i autobusi FL1 dobra su alternativa. Taksi je fleksibilniji, ali može biti skuplji.

Pretražite karte za Rim Parma
Pronađite smještaj u Parma

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Parma

Odlučili ste putovati iz Rim u Parma i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Parma.

 • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
  Karte Rim-Parma često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Parma tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Parma. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Parma.
 • 2. Usporedi cijene
  Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Rim do Parma. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Parma.
 • 3. Putujte lagano
  Ako putujete između Rim i Parma zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Parma.

Autobus Rim Parma

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Rim-Parma, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Vrijeme putovanja autobusom između Rim i Parma obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Parma za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Parma ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Parma na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Rim iz Parma ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Parma, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rim-Parma izazvat će dodatne troškove.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Parma. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Rim Parma

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Rim Parma

Vlakovi iz Rim u Parma

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Parma barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Rim i Parma ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Parma sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Vlakovi između Rim i Parma opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Karte za vlak između Rim i Parma mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Rim i Parma. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Parma. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Parma.

Željezničke tvrtke između Rim i Parma

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Rim Parma

Letovi Rim Parma

Airlines Rim Parma

Alitalia
Alitalia
Meridiana
Meridiana
Air Alps Aviation
Air Alps Aviation
Traži letove Rim Parma

Zajedničko putovanje Rim Parma

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Parma također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Parma ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Parma, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Parma. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Rim i Parma razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Parma

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Parma

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska