Rim
Izravno putovanje do Genova vlak, let, autobus, dijeljenje prijevoza
Genova
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Genova?

Planirate li putovati u Rim iz Genova i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Genova, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Genova, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Italo (NTV), Thello, FlixBus ili Hellö), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Genova, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Genova.

Za vaše putovanje od Rim do Genova imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Genova

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Genova, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Genova vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Genova je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Genova

Mnogi letovi povezuju Rim s Genova svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Genova u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Genova

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Genova savršeno je ako želite putovati u Genova u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Genova.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Genova koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Genova

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Genova
Italija
Ligurija
Udaljenost
401 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, let, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rim Genova
Pronađite smještaj u Genova
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Genova uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Genova uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Genova koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Italo (NTV), Thello, FlixBus ili Hellö kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Genova!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Genova

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Genova?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Rim do Genova.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Genova zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Rim Genova zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Rim i Genova.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Genova može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Genova?
Ekološki Vlak Rim Genova smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Krajolici Vlakovi između Rim i Genova često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Rim Genova vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Genova može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Genova mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Genova?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Genova, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Genova često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Genova (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Genova obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Genova većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Genova kako bi prevalili udaljenost od 401 km.
Udobnost Rim Genova autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Genova?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Genova, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Genova najbrži su način prijevoza za putovanje od 401 km između Rim i Genova.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Genova često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Rim do Genova mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Genova imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Genova?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica
Roma
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Ostiense
Kartica
Roma S. Pietro
Kartica
Roma Termini
Kartica
Roma Trastevere
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica
Ciampino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Genova

Genova Principe Fanti D'italia
Kartica
Genoa (P. d. Vittoria)
Kartica

Dolazne stanice u Genova

Genova Brignole
Kartica
Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Kartica

Dolazne zračne luke u Genova

Cristoforo Colombo
Kartica
Pretražite karte za Rim Genova
Pronađite smještaj u Genova

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Genova

Odlučili ste putovati iz Rim u Genova i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Genova.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Rim-Genova često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Genova tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Genova. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Genova.
  • 2. Putujte lagano
    Ako putujete između Rim i Genova zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Genova.
  • 3. Izbjegavajte špice
    Karte Rim-Genova vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Genova izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.

Autobus Rim Genova

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Genova ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Genova na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Rim iz Genova ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Genova, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rim-Genova izazvat će dodatne troškove.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Genova noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi Rim-Genova uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Rim-Genova kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Rim Genova

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Rim Genova

Vlakovi iz Rim u Genova

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Rim i Genova. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Genova. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Genova.

Karte za vlak između Rim i Genova mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Rim i Genova postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Genova barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Rim i Genova možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Rim i Genova

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Thello
Thello
Traži karte za vlak Rim Genova

Letovi Rim Genova

Airlines Rim Genova

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Biman Bangladesh Airlines
Biman Bangladesh Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Traži letove Rim Genova

Zajedničko putovanje Rim Genova

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Genova također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Genova ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Genova, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Genova, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Rim u Genova kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Rim i Genova ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Genova

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Genova
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska