Rim
Izravno putovanje do Napulj autobus, vlak, let, dijeljenje prijevoza
Napulj
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Napulj?

Planirate li putovati u Rim iz Napulj i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Napulj, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Napulj, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Fiumicino Express), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Napulj, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Napulj.

Za vaše putovanje od Rim do Napulj imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Napulj

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Napulj, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Napulj vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Napulj je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Napulj

Mnogi letovi povezuju Rim s Napulj svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Napulj u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Napulj

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Napulj savršeno je ako želite putovati u Napulj u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Napulj.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Napulj koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Napulj

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Napulj
Italija
Campania
Udaljenost
189 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak, let i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rim Napulj
Pronađite smještaj u Napulj
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Napulj uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Napulj uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Napulj koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Fiumicino Express kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Napulj!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Napulj

Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Napulj?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Napulj, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Napulj najbrži su način prijevoza za putovanje od 189 km između Rim i Napulj.
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Napulj imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Rim do Napulj mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Napulj često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Napulj?
Pristupačnost Željezničke stanice u Rim ili Napulj nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Rim i Napulj općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Krajolici Vlakovi između Rim i Napulj često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Napulj može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Napulj mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Napulj?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Napulj obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Napulj često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Napulj (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Napulj, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Napulj većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Napulj kako bi prevalili udaljenost od 189 km.
Udobnost Rim Napulj autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Napulj?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Napulj često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Napulj zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Rim Napulj zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Napulj morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Napulj može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Napulj?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Aeroporto Fiumicino
Kartica
Aeroporto Ciampino
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Ottaviano
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Napulj

Napoli
Kartica
Naples
Kartica

Dolazne stanice u Napulj

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Kartica
Barra
Kartica
Napoli Porta Nolana
Kartica
Ponticelli
Kartica
Vesuvio - De Meis
Kartica
Via Gianturco
Kartica

Dolazne zračne luke u Napulj

Naples
Kartica
Pretražite karte za Rim Napulj
Pronađite smještaj u Napulj

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Napulj

Odlučili ste putovati iz Rim u Napulj i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Napulj.

  • 1. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Rim do Napulj. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Napulj, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Rim do Napulj. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Napulj.
  • 3. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Rim-Napulj često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Napulj tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Napulj. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Napulj.

Autobus Rim Napulj

Autobusi između Rim i Napulj obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Napulj noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Rim-Napulj, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Napulj. Ova usluga se često naplaćuje.

Učestalost polazaka za Rim iz Napulj ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Napulj, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rim-Napulj izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Rim Napulj

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Pretražite autobusne karte za Rim Napulj

Vlakovi iz Rim u Napulj

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Napulj. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Napulj.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Napulj barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Rim i Napulj ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Napulj sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Rim i Napulj. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Rim i Napulj, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Rim i Napulj. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Rim i Napulj

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Traži karte za vlak Rim Napulj

Letovi Rim Napulj

Airlines Rim Napulj

Alitalia
Alitalia
Traži letove Rim Napulj

Zajedničko putovanje Rim Napulj

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Rim i Napulj ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Napulj ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Napulj, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Napulj, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Napulj. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Napulj također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između Rim i Napulj, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Napulj

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Napulj
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska