Rim
Izravno putovanje do Bari autobus, let, vlak, dijeljenje prijevoza
Bari
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Bari?

Planirate li putovati u Rim iz Bari i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Bari, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Bari, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ili Vueling Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Bari, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Bari.

Za vaše putovanje od Rim do Bari imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Bari

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Bari, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Bari vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Bari je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Bari

Mnogi letovi povezuju Rim s Bari svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bari u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Bari

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Bari savršeno je ako želite putovati u Bari u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Bari.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Bari koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Bari

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Bari
Italija
Apulija
Udaljenost
373 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, let, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rim Bari
Pronađite smještaj u Bari
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Bari uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Bari uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Bari koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ili Vueling Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Bari!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Bari

Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Bari?
Ekološki Vlak Rim Bari smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Rim Bari vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Krajolici Vlakovi između Rim i Bari često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Bari može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Bari mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Bari?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Bari, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Bari često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bari (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Bari obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Bari većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bari kako bi prevalili udaljenost od 373 km.
Udobnost Rim Bari autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Bari?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Bari, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Bari najbrži su način prijevoza za putovanje od 373 km između Rim i Bari.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bari često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Rim do Bari mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Bari imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Bari?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Bari zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Rim Bari zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Bari često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Bari može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Bari morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Bari?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica
Ciampino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bari

Bari
Kartica

Dolazne stanice u Bari

Bari Centrale
Kartica
Bari S.Spirito
Kartica
Marconi
Kartica
Bari Torre a Mare
Kartica
Bari Zona Industriale
Kartica
Bari Palese-Macchie
Kartica
Bari Parco Sud
Kartica

Dolazne zračne luke u Bari

Palese
Kartica
Pretražite karte za Rim Bari
Pronađite smještaj u Bari

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Bari

Odlučili ste putovati iz Rim u Bari i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Bari.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Rim-Bari često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Bari tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Bari. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Bari.
  • 2. Putujte lagano
    Ako putujete između Rim i Bari zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Bari.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Rim do Bari. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Bari, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Rim Bari

Autobusi između Rim i Bari obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Bari noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između Rim i Bari obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Bari za vaš datum putovanja.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Rim-Bari, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Rim iz Bari ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bari, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Bari ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Bari na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Rim Bari

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rim Bari

Vlakovi iz Rim u Bari

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Bari barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Rim i Bari ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Bari sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Bari. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Bari.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Rim i Bari, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Mogućnosti cateringa u vlakovima između Rim i Bari, uključujući grickalice, pića i topla jela, dostupne su u vagonima bara ili putem usluge putovanja.

Karte za vlak između Rim i Bari možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Rim i Bari

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Rim Bari

Letovi Rim Bari

Airlines Rim Bari

Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Rim Bari

Zajedničko putovanje Rim Bari

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Rim i Bari ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Bari ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Bari, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Bari, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Bari. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Bari također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između Rim i Bari, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Bari

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Bari
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska