Rim
Izravno putovanje do Ancona autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Ancona
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Ancona?

Planirate li putovati u Rim iz Ancona i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Ancona, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Ancona, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Blablacar ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Ancona, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Ancona.

Za vaše putovanje od Rim do Ancona imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Ancona

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Ancona, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Ancona vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Ancona je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Rim Ancona

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Ancona savršeno je ako želite putovati u Ancona u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Ancona.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Ancona koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Ancona

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Ancona
Italija
Marches
Udaljenost
209 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rim Ancona
Pronađite smještaj u Ancona
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Ancona uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Ancona uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Ancona koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Blablacar ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Ancona!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Ancona

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Ancona?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Rim do Ancona.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Ancona zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Rim i Ancona.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Ancona?
Ubrzati Rim Ancona vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Rim ili Ancona nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Ancona može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Rim Ancona mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Ancona?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Ancona obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Ancona, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Ancona većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Ancona kako bi prevalili udaljenost od 209 km.
Udobnost Rim Ancona autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Ancona?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Pollenza
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Ancona

Ancôna Parcheggio Archi
Kartica

Dolazne stanice u Ancona

Ancona
Kartica
Ancona Stadio
Kartica
Pretražite karte za Rim Ancona
Pronađite smještaj u Ancona

Autobus Rim Ancona

Autobusi između Rim i Ancona obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Ancona noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Ancona. Ova usluga se često naplaćuje.

Učestalost polazaka za Rim iz Ancona ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Ancona, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Rim Ancona

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rim Ancona

Vlakovi iz Rim u Ancona

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Ancona. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Ancona.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Ancona barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Rim i Ancona. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Karte za vlak između Rim i Ancona mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Rim i Ancona

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Rim Ancona

Zajedničko putovanje Rim Ancona

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Ancona ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Ancona, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Ancona, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Ancona također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Ancona

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Ancona
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska