Putujte od Zagreb u Salerno

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Salerno u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Salerno u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Salerno
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Rim
Salerno
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Salerno

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost578 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Salerno?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Salerno, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Salernoklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Salerno na karti, kao i na ruti Zagreb Salerno i različite točke korespondencije (Stanica Salerno, Autobusni kolodvor Salerno - Piazza della Concordia, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Salerno

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Salerno?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Salerno (579 km)
Željezničke tvrtke
Trenitalia nudi liniju Rim-Salerno Vlak Frecciarossa od željezničke stanice Roma Tiburtina (4.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Salerno na dolasku (0.6 km od centra)
Italo (NTV) upravlja linijom od Rim u Salerno iz kojeg polazi vlak Roma Termini doći do željezničke stanice Salerno (Campania Italija)
Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Roma Tiburtina (Latium Italija) i između grada Rim (usluga do autobusne postaje Roma Tiburtina na 4.1 km od centra grada) i grada Salerno gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Salerno - Piazza della Concordia nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Rim (dolazak u zračnu luku Fiumicino FCO)

Svi načini prijevoza Zagreb Salerno

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Salerno (Campania, Italija) s udaljenosti od 578 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Salerno,
Nije moguće izravno otići Zagreb u Salernobez promjene. Možete uzeti vlakRim-Salerno i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Frecciarossa od Trenitalia ili Italo (NTV) do Salerno odlazak s željezničke stanice Roma Termini u Rim, Dolazak uSalerno će biti na postaji Salerno (0.6 km od centra).
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Salerno bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Rim i Rim-Salerno,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuRoma Tiburtina (4.1 km od Rim, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Rim,Jednom je stigao Rim, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Salerno (Campania Italija).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Salerno od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Rim zatim obavite ostatak putovanja u vlak,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Rim (zračna luka od Fiumicino, IATA kod: FCO) kojim upravlja Croatia Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)