Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Torino autobus, dijeljenje prijevoza
Torino
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, let za Milan
Milan
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Torino
Torino
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Torino?

Planirate li putovati u Zagreb iz Torino i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Torino, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Torino, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Torino, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Torino.

Za vaše putovanje od Zagreb do Torino imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Torino

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Torino, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Torino vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Torino je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Torino

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Torino svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Torino u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Torino

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Torino savršeno je ako želite putovati u Torino u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Torino.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Torino koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Torino

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Torino
Italija
Pijemont
Udaljenost
653 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Torino
Pronađite smještaj u Torino
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Torino uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Torino uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Torino koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Torino!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Torino

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Torino?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Torino najbrži su način prijevoza za putovanje od 653 km između Zagreb i Torino.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Torino, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Torino često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Torino imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Torino mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Torino?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Torino, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Torino obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Torino često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Torino (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Zagreb Torino autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Torino većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Torino kako bi prevalili udaljenost od 653 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Torino?
Ubrzati Zagreb Torino vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Torino nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Torino općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Zagreb Torino mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Torino može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Torino?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Torino često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Torino zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Torino zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Torino morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Torino može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Torino?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Torino

Torino (Vittorio Emanuele)
Kartica

Dolazne stanice u Torino

Torino Porta Nuova
Kartica
Torino Porta Susa
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Torino
Pronađite smještaj u Torino

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Torino

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Torino i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Torino.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Torino vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Torino izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Zagreb i Torino, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Torino i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Torino. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Torino.

Autobus Zagreb Torino

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Torino noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi između Zagreb i Torino obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Torino obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Torino za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Torino ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Torino, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Torino izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Torino ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Torino na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zagreb Torino

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Torino

Vlakovi iz Zagreb u Torino

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Torino, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Torino. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Torino.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Torino barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Zagreb i Torino mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Torino postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

To često ovisi o tarifi i politici otkazivanja željezničke tvrtke. Ako je vaša karta za vlak između Zagreb i Torino nepovratna, možda postoje mogućnosti zamjene ili promjene, uz dodatnu naknadu.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Torino

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
SNCF
SNCF
Traži karte za vlak Zagreb Torino

Letovi Zagreb Torino

Airlines Zagreb Torino

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zagreb Torino

Zajedničko putovanje Zagreb Torino

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Torino. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Torino ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Torino, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Torino, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Torino također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Torino ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Torino

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Torino

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska