Putujte od Zagreb u Bolzano

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Bolzano u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Bolzano u vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Bolzano
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Venecija
Bolzano
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Bolzano

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost366 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Bolzano?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling za pripremu putovanja Zagreb Bolzano, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Bolzanoklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Bolzano na karti, kao i na ruti Zagreb Bolzano i različite točke korespondencije (Stanica Bolzano Bozen, Autobusni kolodvor Bolzano / Bozen, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Bolzano

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Bolzano?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Bolzano (367 km)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Venecija-Bolzano Vlak IC 89 od željezničke stanice Venezia Santa Lucia (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Bolzano Bozen na dolasku (0.1 km od centra)
Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija) i između grada Venecija (usluga do autobusne postaje Mestre (Train station) na 9.8 km od centra grada) i grada Bolzano gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Bolzano / Bozen nalazi se oko 0.2 km. od centra.

Svi načini prijevoza Zagreb Bolzano

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Bolzano (Trentino-Južni Tirol, Italija) s udaljenosti od 366 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Bolzano,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Bolzano bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Venecija i Venecija-Bolzano,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,Jednom je stigao Venecija, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Bolzano (Trentino-Južni Tirol Italija).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Bolzanobez promjene. Možete uzeti vlakVenecija-Bolzano i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi IC 89 od Deutsche Bahn do Bolzano odlazak s željezničke stanice Venezia Santa Lucia u Venecija, Dolazak uBolzano će biti na postaji Bolzano Bozen (0.1 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)