Putujte od Zagreb u Napulj

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Napulj u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Napulj u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Napulj
/
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Rim
Napulj
/
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Napulj

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost569 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Napulj?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Napulj, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Napuljklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Napulj na karti, kao i na ruti Zagreb Napulj i različite točke korespondencije (Zračna luka Naples, Stanica Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi, Autobusni kolodvor Napoli, Stanica Barra, Stanica Napoli Porta Nolana, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Napulj

Svi načini prijevoza Zagreb Napulj

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Napulj (Campania, Italija) s udaljenosti od 569 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Napulj,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Napulj bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Rim i Rim-Napulj,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuRoma Tiburtina (4.1 km od Rim, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Rim,Jednom je stigao Rim, odvedite drugi FlixBus ili Fiumicino Express autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Napulj (Campania Italija).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Napuljbez promjene. Možete uzeti vlakRim-Napulj i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Frecciarossa od Italo (NTV), Ferrovia Circumvesuviana ili Trenitalia do Napulj odlazak s željezničke stanice Roma Tiburtina u Rim, Dolazak uNapulj će biti na postaji Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (2.2 km od centra).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Napulj od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Rim i Rim-Napulj
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Rim (zračna luka od Fiumicino, IATA kod: FCO) kojim upravlja Croatia Airlines.Od Rim, uzmite drugi zrakoplov s Alitalia-om koji će vas odvesti Naples (Napulj, Italija).

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Napulj?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Roma Tiburtina (Latium Italija) i između grada Rim (usluga do autobusne postaje Roma Tiburtina na 4.1 km od centra grada) i grada Napulj gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Napoli nalazi se oko 1.9 km. od centra.
Fiumicino Express je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Aeroporto Fiumicino u Rim i to od Naples (Campania Italija)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Rim (dolazak u zračnu luku Fiumicino FCO)
Alitalia osigurava rotaciju od zračne luke Fiumicino FCO (nalazi se na 22 km od središta grada) Rim, Italija) na Napulj (posluživanje zračne luke Naples NAP)
Easyjet upravlja letom od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Napulj (dolazak u zračnu luku Naples NAP)
Željezničke tvrtke
Italo (NTV) nudi liniju Rim-Napulj Vlak od željezničke stanice Roma Tiburtina (4.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi na dolasku (2.2 km od centra)
Ferrovia Circumvesuviana upravlja linijom od Rim u Napulj iz kojeg polazi vlak Ottaviano doći do željezničke stanice Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (Campania Italija)
Trenitalia čini željezničku vezu Rim-Napulj Vlak Frecciarossa od željezničke stanice Roma Tiburtina (4.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi na dolasku (2.2 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Napulj (570 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)