Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Milan autobus, dijeljenje prijevoza, let
Milan
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Verona
Verona
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Milan
Milan
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Milan?

Planirate li putovati u Zagreb iz Milan i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Milan, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Milan, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Trenord, FlixBus, Blablabus ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Milan, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Milan.

Za vaše putovanje od Zagreb do Milan imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Milan

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Milan, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Milan vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Milan je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Milan

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Milan svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Milan u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Milan

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Milan savršeno je ako želite putovati u Milan u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Milan.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Milan koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Milan

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Milan
Italija
Lombardija
Udaljenost
531 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, dijeljenje prijevoza i let
Pretražite karte za Zagreb Milan
Pronađite smještaj u Milan
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Milan uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Milan uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Milan koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Trenord, FlixBus, Blablabus ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Milan!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Milan

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Milan?
Ubrzati Zagreb Milan vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Milan općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Milan nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Milan može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zagreb Milan mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Milan?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Milan, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Milan najbrži su način prijevoza za putovanje od 531 km između Zagreb i Milan.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Milan često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Milan imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Milan mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Milan?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Milan, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Milan obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Milan često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Milan (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Milan većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Milan kako bi prevalili udaljenost od 531 km.
Udobnost Zagreb Milan autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Milan?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Milan zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Milan često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Milan zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Milan morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Milan može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Milan?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Milan

Milan autostazione
Kartica
Milan (San Donato)
Kartica

Dolazne stanice u Milan

Milano Centrale
Kartica
Milano Lambrate
Kartica

Dolazne zračne luke u Milan

Malpensa
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Milan
Pronađite smještaj u Milan

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Milan

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Milan i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Milan.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Milan često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Milan tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Milan. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Milan.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Milan vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Milan izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Milan. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Milan.

Autobus Zagreb Milan

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Milan ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Milan na Vivanoda.

Autobusi između Zagreb i Milan obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Milan obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Milan za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Milan ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Milan, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Milan, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne karte Zagreb-Milan često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusne tvrtke Zagreb Milan

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Milan

Vlakovi iz Zagreb u Milan

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Milan, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Milan. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Milan.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Milan ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Milan sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Milan postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Milan barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

To često ovisi o tarifi i politici otkazivanja željezničke tvrtke. Ako je vaša karta za vlak između Zagreb i Milan nepovratna, možda postoje mogućnosti zamjene ili promjene, uz dodatnu naknadu.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Milan

Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Traži karte za vlak Zagreb Milan

Letovi Zagreb Milan

Airlines Zagreb Milan

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zagreb Milan

Zajedničko putovanje Zagreb Milan

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Milan također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Milan ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Milan, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Milan, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Milan ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Kućni ljubimci su dopušteni u zajedničkom prijevozu između Zagreb i Milan, ovisno o preferencijama vozača. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Vozača zajedničkog prijevoza Zagreb Milan možete kontaktirati prije putovanja putem platforme za zajednički prijevoz na kojoj ste rezervirali svoje mjesto. Preporuča se da s vozačem prije putovanja razgovarate o pojedinostima vašeg putovanja, kao što su mjesto preuzimanja i vrijeme.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Milan

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Milan

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska