Putujte od Rim u Zadar

Organizirajte svoje putovanje Rim u Zadar u vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Rim u Zadar u avion, trajekt, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Rim
Zadar
  • Nabavite cijene
2
Rim
Ancona
Zadar
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Rim Zadar

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus, vlak
udaljenost334 km
Izravna linijaDa

Kako otići Rim u Zadar?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion za pripremu putovanja Rim Zadar, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Rim Zadarklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Rim i Zadar na karti, kao i na ruti Rim Zadar i različite točke korespondencije (Zračna luka Zadar, Pomorska postaja Zadar, Stanica Roma Termini, Stanica Roma Tiburtina, Stanica Pollenza, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Zadar

Transportne tvrtke idu od Rim u Zadar?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Roma Tiburtina u Rim i to od Ancôna Parcheggio Archi (Marches Italija)
Brodarske tvrtke
Brodovi Jadrolinijaa osiguravaju pomorsku vezu između luke Ancona Molo Wojtyla i to od Zadar (Zadar u gradu 2.2 km)
Airlines
Vueling Airlines leti od zračne luke Fiumicino FCO nalazi se u 22 km. središtu grada Rim u Zadar (dolazak u zračnu luku Zadar ZAD)
Željezničke tvrtke
Trenitalia nudi liniju Rim-Ancona Vlak Regionale Veloc od željezničke stanice Roma Termini (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Ancona na dolasku (1.9 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Rim-Ancona (210 km)

Svi načini prijevoza Rim Zadar

Za putovanje Rim (Latium, Italija) do Zadar (Zadar, Hrvatska) s udaljenosti od 334 km možete posuditi 5 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, trajekt, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Rim > Zadar će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Rim i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Fiumicino FCO 22 km, za prijavu vaše prtljage za let do Zadar (zračna luka od Zadar, IATA kod: ZAD) kojim upravlja Vueling Airlines.
Nema izravnog prijelaza Rim Zadarmorat ćete upotrijebiti drugi način (vlak) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Ancona-Zadar,
Ukrcat ćete se u luku Ancona Molo Wojtyla na 1.1 km od Anconana brodu Jadrolinija. Brod će pristati u luciZadar na 2.2 km od Zadar, Savjetujemo vam da odete u lukuAncona za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Nije moguće izravno otići Rim u Zadarbez promjene. Možete uzeti vlakRim-Ancona i koristiti trajekt da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Regionale Veloc od Trenitalia do Ancona odlazak s željezničke stanice Roma Termini u Rim, Dolazak uAncona će biti na postaji Ancona (1.9 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Rim Zadar samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (trajekt) koji će dovršiti putovanje Rim-Ancona,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Rim, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuAncôna Parcheggio Archi (1.4 km od Ancona, Italija). Idite na autobusnu stanicuRoma Tiburtina (na 4.1 km od Rim) najkasnije 15 minuta prije polaska za Ancona,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Rim-Ancona može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u trajekt pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)