Putujte od Zagreb u Bergamo

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Bergamo u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Bergamo u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Bergamo
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Milan
Bergamo
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Venecija
Bergamo
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Bergamo

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost491 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Bergamo?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Bergamo, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Bergamoklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Bergamo na karti, kao i na ruti Zagreb Bergamo i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Bergamo Autostazione, Autobusni kolodvor Bergamo (BGY airport), Stanica Bergamo, Autobusni kolodvor Zagreb, Zračna luka Pleso) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Bergamo

Svi načini prijevoza Zagreb Bergamo

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Bergamo (Lombardija, Italija) s udaljenosti od 491 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Bergamo,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Bergamo bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Venecija i Venecija-Bergamo,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,Jednom je stigao Venecija, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Bergamo (Lombardija Italija).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Bergamobez promjene. Možete uzeti vlakMilan-Bergamo i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Regionale od Trenord do Bergamo odlazak s željezničke stanice Milano Porta Garibaldi u Milan, Dolazak uBergamo će biti na postaji Bergamo (0.6 km od centra).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Bergamo od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Milan zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Milan (zračna luka od Malpensa, IATA kod: MXP) kojim upravlja Croatia Airlines.

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Bergamo?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija) i između grada Venecija (usluga do autobusne postaje Mestre (Train station) na 9.8 km od centra grada) i grada Bergamo gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Bergamo Autostazione nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Autostradale je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Milano Centrale u Milan i to od Bergamo (BGY airport) (Lombardija Italija)
Željezničke tvrtke
Trenord nudi liniju Milan-Bergamo Vlak Regionale od željezničke stanice Milano Porta Garibaldi (2.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Bergamo na dolasku (0.6 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Bergamo (492 km)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Milan (dolazak u zračnu luku Malpensa MXP)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)