Putujte od Zagreb u Lamezia Terme

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Lamezia Terme u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Lamezia Terme u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Lamezia Terme
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Rim
Lamezia Terme
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Lamezia Terme

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost759 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Lamezia Terme?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Lamezia Terme, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Lamezia Termeklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Lamezia Terme na karti, kao i na ruti Zagreb Lamezia Terme i različite točke korespondencije (Zračna luka Lamezia Terme, Stanica Lamezia Terme Centrale, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Lamezia Terme

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Lamezia Terme?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Roma Tiburtina (Latium Italija)
Airlines
Alitalia leti od zračne luke Fiumicino FCO nalazi se u 22 km. središtu grada Rim u Lamezia Terme (dolazak u zračnu luku Lamezia Terme SUF)
Blue Panorama Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Fiumicino FCO (nalazi se na 22 km od središta grada) Rim, Italija) na Lamezia Terme (posluživanje zračne luke Lamezia Terme SUF)
Ryanair upravlja letom od zračne luke Fiumicino FCO nalazi se u 22 km. središtu grada Rim u Lamezia Terme (dolazak u zračnu luku Lamezia Terme SUF)
Croatia Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Rim (posluživanje zračne luke Fiumicino FCO)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Rim-Lamezia Terme (460 km)
Željezničke tvrtke
Trenitalia nudi liniju Rim-Lamezia Terme Vlak InterCityNotte od željezničke stanice Roma Tiburtina (4.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lamezia Terme Centrale na dolasku (1.3 km od centra)

Svi načini prijevoza Zagreb Lamezia Terme

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Lamezia Terme (Kalabrija, Italija) s udaljenosti od 759 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Lamezia Terme od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Rim i Rim-Lamezia Terme
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Rim (zračna luka od Fiumicino, IATA kod: FCO) kojim upravlja Croatia Airlines.Od Rim, uzmite drugi zrakoplov s Alitalia, Blue Panorama Airlines ili Ryanair-om koji će vas odvesti Lamezia Terme (Lamezia Terme, Italija).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Rim-Lamezia Terme može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Lamezia Terme samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Zagreb-Rim,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuRoma Tiburtina (4.1 km od Rim, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Rim,
Nije moguće izravno otići Zagreb u Lamezia Termebez promjene. Možete uzeti vlakRim-Lamezia Terme i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi InterCityNotte od Trenitalia do Lamezia Terme odlazak s željezničke stanice Roma Tiburtina u Rim, Dolazak uLamezia Terme će biti na postaji Lamezia Terme Centrale (1.3 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)