Preporučena ruta
Rim
Izravno putovanje do Rijeka let
Rijeka
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Rim
Putovanje let za Split
Split
Putovanje trajekt za Rijeka
Rijeka
Saznajte cijene
Rim
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za München
München
Putovanje let za Rijeka
Rijeka
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Rijeka?

Planirate li putovati u Rim iz Rijeka i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Rijeka, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Rijeka, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixBus, Croatia Airlines, Alitalia ili Lufthansa), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Rijeka, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Rijeka.

Za vaše putovanje od Rim do Rijeka imate nekoliko opcija prijevoza

Rim - Rijeka trajektom

Trajekt između Rim i Rijeka atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Rim do Rijeka

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Rijeka, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Rijeka vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Rijeka je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Rijeka

Mnogi letovi povezuju Rim s Rijeka svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rijeka u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Rijeka

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Rijeka savršeno je ako želite putovati u Rijeka u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Rijeka.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Rijeka koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Rijeka

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Udaljenost
413 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Rim Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Rijeka uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Rijeka uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Rijeka koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixBus, Croatia Airlines, Alitalia ili Lufthansa kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Rijeka!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Rijeka

Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Rijeka?
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Rijeka najbrži su način prijevoza za putovanje od 413 km između Rim i Rijeka.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Rijeka, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rijeka često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Rim do Rijeka mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Rijeka?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Rijeka, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Rijeka često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rijeka (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Rim Rijeka autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Rijeka većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rijeka kako bi prevalili udaljenost od 413 km.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Rim i Rijeka?
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Rim i Rijeka nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Rim i Rijeka teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Rim i Rijeka mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Rijeka?
Ekološki Vlak Rim Rijeka smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Rim Rijeka vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Rim Rijeka mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Rijeka može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Rijeka?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Rim do Rijeka.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Rijeka zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Rim i Rijeka.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Rijeka?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Luke dolaska u Rijeka

Rijeka
Kartica

Dolazne zračne luke u Rijeka

Rijeka
Kartica
Pretražite karte za Rim Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka

Trajekt Rim Rijeka

Neke trajektne tvrtke koje plove između Rim i Rijeka nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Rim i Rijeka, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Rim i Rijeka i procijenili uvjete prijevoza.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Rim i Rijeka, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Cijena trajektne karte između Rim i Rijeka može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Rim-Rijeka. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Trajektne tvrtke Rim Rijeka

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Rim Rijeka

Autobus Rim Rijeka

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rim-Rijeka izazvat će dodatne troškove.

Učestalost polazaka za Rim iz Rijeka ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rijeka, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Rijeka. Ova usluga se često naplaćuje.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Rijeka noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Rim Rijeka

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rim Rijeka

Vlakovi iz Rim u Rijeka

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Rim i Rijeka postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Rim i Rijeka. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Rijeka. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Rijeka.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Rijeka barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Rim i Rijeka

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Rim Rijeka

Letovi Rim Rijeka

Airlines Rim Rijeka

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Alitalia
Alitalia
Lufthansa
Lufthansa
Easyjet
Easyjet
Traži letove Rim Rijeka

Zajedničko putovanje Rim Rijeka

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Rijeka također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Rijeka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Rijeka, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Rijeka. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Rim u Rijeka kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Rijeka

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Rijeka
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska