Budimpešta
Izravno putovanje do Szeged vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Szeged
Saznajte cijene

Kako doći iz Budimpešta u Szeged?

Planirate li putovati u Budimpešta iz Szeged i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Budimpešta do Szeged, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Budimpešta i Szeged, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (MÁV, Blablacar ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Budimpešta i Szeged, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Budimpešta do Szeged.

Za vaše putovanje od Budimpešta do Szeged imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Budimpešta do Szeged

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Budimpešta do Szeged, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Budimpešta - Szeged vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Budimpešta Szeged je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Budimpešta Szeged

Rješenje zajedničkog putovanja između Budimpešta i Szeged savršeno je ako želite putovati u Szeged u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Budimpešta ili Szeged.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Budimpešta i Szeged koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Budimpešta Szeged

Grad polaska
Budimpešta
Mađarska
Grad odredišta
Szeged
Mađarska
Udaljenost
162 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Budimpešta Szeged
Pronađite smještaj u Szeged
Lako organizirajte svoje putovanje između Budimpešta i Szeged uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Budimpešta i Szeged uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Budimpešta i Szeged koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su MÁV, Blablacar ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Budimpešta i Szeged!

Usporedba načina prijevoza između Budimpešta i Szeged

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Budimpešta do Szeged?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Budimpešta u Szeged zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Budimpešta i Szeged često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Budimpešta Szeged morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Budimpešta do Szeged?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Budimpešta i Szeged obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Budimpešta i Szeged često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Szeged (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Budimpešta Szeged autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Budimpešta do Szeged većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Szeged kako bi prevalili udaljenost od 162 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Budimpešta do Szeged?
Ekološki Vlak Budimpešta Szeged smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Budimpešta ili Szeged nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Budimpešta Szeged mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Budimpešta do Szeged može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Budimpešta? Gdje ćemo doći do Szeged?

Polazne autobusne stanice u Budimpešta

Budapest
Kartica
Budapest Airport
Kartica

Polazne stanice u Budimpešta

Budapest-Nyugati
Kartica
Zugló
Kartica
Kőbánya alsó
Kartica
Kőbánya-Kispest
Kartica
Pestszentlőrinc
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Szeged

Szeged (Autóbuszállomás)
Kartica

Dolazne stanice u Szeged

Szeged
Kartica
Pretražite karte za Budimpešta Szeged
Pronađite smještaj u Szeged

Autobus Budimpešta Szeged

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Budimpešta-Szeged izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Budimpešta i Szeged obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Szeged za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Budimpešta iz Szeged ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Szeged, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Budimpešta - Szeged ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Budimpešta-Szeged na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Budimpešta Szeged

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Budimpešta Szeged

Vlakovi iz Budimpešta u Szeged

Karte za vlak između Budimpešta i Szeged mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Budimpešta i Szeged ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Szeged sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Budimpešta i Szeged. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Budimpešta i Szeged.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Budimpešta i Szeged postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Budimpešta i Szeged

MÁV
MÁV
Traži karte za vlak Budimpešta Szeged

Zajedničko putovanje Budimpešta Szeged

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Budimpešta i Szeged. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Budimpešta i Szeged, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Budimpešta i Szeged također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Budimpešta Szeged

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Budimpešta Szeged

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska