MÁV

Uz opsežnu mrežu koja opslužuje gradove Mosonmagyarovar, Gyor, Budimpešta, Beč, Tatabanya, Attnang-Puchheim, Zurich i Sankt Valentin, MÁV je idealan izbor za putovanje vlakom u Mađarska.

Otkrijte čuda gradova Sankt Valentin, Zurich, Attnang-Puchheim, Tatabanya, Beč, Budimpešta, Gyor i Mosonmagyarovar i njihove okolice, koristeći pogodnost koju nude MÁV karte za vlak. S redovitim polascima i prikladnim vremenima možete s pouzdanjem planirati svoje putovanje, bilo da putujete zbog posla ili iz zadovoljstva.

Vlakovi MÁV nude vam iznimno iskustvo putovanja, uz modernu i udobnu opremu. Uživajte u panoramskom pogledu, prostranim i udobnim sjedalima te ljubaznoj i pažljivoj usluzi za najugodnije putovanje.

Dakle, usporedite svoje MÁV karte za vlak sada na Vivanoda i rezervirajte onu koja najbolje ispunjava vaša očekivanja i vaš budžet.

Karte MÁV - Vozni red, cijene i karte vlaka u Mađarska

Željezničko društvo MÁV

Predstavljanje MÁV

Željeznička kompanija MÁV (na mađarskom: Magyar Államvasutak) glavna je željeznička kompanija u Mađarskoj. Osnovan 1868. godine, ima razgranatu mrežu linija koje pokrivaju cijelu zemlju, kao i međunarodne veze sa susjednim zemljama.

MÁV upravlja putničkim i teretnim vlakovima, nudeći niz usluga prilagođenih potrebama domaćih i stranih putnika. Bilo da želite istražiti prekrasne krajolike Mađarske, posjetiti povijesne gradove ili jednostavno doći do svog odredišta, MÁV nudi prikladna i pouzdana rješenja.

Mađarska željeznička mreža dobro je razvijena i MÁV ima velik broj linija koje opslužuju sve regije zemlje. Glavne linije povezuju Budimpeštu, glavni grad, s većim mađarskim gradovima kao što su Debrecen, Győr, Miskolc i Pečuh. Osim toga, MÁV nudi izravne veze sa susjednim zemljama, uključujući Austriju, Slovačku, Hrvatsku, Srbiju i Rumunjsku.

Vlakovi MÁV nude modernu udobnost s prostranim sjedalima, klimatiziranim odjeljcima i Wi-Fi vezama u vozilu. Putnici također mogu uživati ​​u raznim uslugama na brodu, poput vagona-restorana u kojima mogu uživati ​​u tradicionalnoj mađarskoj kuhinji i osvježavajućim pićima.

Kako bi vam olakšao planiranje putovanja, MÁV nudi web stranicu jednostavnu za korištenje. Tamo možete provjeriti vozni red, online rezervirati karte i dobiti informacije o cijenama i trenutnim promocijama. Osim toga, MÁV ima brojne urede za prodaju karata na kolodvorima diljem zemlje, gdje možete kupiti karte i dobiti korisne savjete od stručnog osoblja.

MÁV je također predan održivom razvoju provođenjem različitih ekološki prihvatljivih inicijativa. Moderno društvo nastoji smanjiti emisiju ugljika optimiziranjem korištenja energije i poticanjem korištenja javnog prijevoza.

MÁV je stoga referentna željeznička tvrtka u Mađarskoj, koja domaćim i stranim putnicima nudi kvalitetne usluge, široku pokrivenost mrežom i modernu udobnost. Bilo da želite putovati zemljom ili posjetiti susjedne zemlje, MÁV je tu da vas podrži i učini vaše putovanje ugodnim i praktičnim.

Koje vrste vlakova upravlja MÁV?

MÁV (Magyar Államvasutak), mađarska nacionalna željeznička kompanija, upravlja različitim vrstama vlakova u Mađarskoj. Evo nekih od najčešćih vrsta vlakova koje koristi MÁV:

  1. InterCity (IC): IC vlakovi povezuju glavne gradove Mađarske i nude bržu i udobniju uslugu. Opremljeni su modernim automobilima i često dodatnim uslugama kao što su utičnice, Wi-Fi, catering automobili itd.

  2. EuroCity (EC): EC vlakovi su međunarodne usluge koje se obavljaju u suradnji s drugim europskim željezničkim kompanijama. Povezuju Mađarsku s različitim europskim zemljama kao što su Austrija, Njemačka, Švicarska itd. Također nude višu razinu udobnosti s modernim automobilima i raznim pogodnostima.

  3. Express (Ex): Ekspresni vlakovi povezuju glavne gradove i odredišta u Mađarskoj. Brži su od lokalnih i regionalnih vlakova, ali nude nešto nižu razinu udobnosti od IC ili EC vlakova.

  4. Lokalni (Személy): Lokalni vlakovi najosnovniji su vlakovi kojima upravlja MÁV. Opslužuju manja područja i zaustavljaju se na svim stanicama duž rute. Obično se koriste za kratka putovanja ili za međugradska putovanja između okolnih gradova.

  5. Prigradski (HÉV): Prigradski vlakovi, poznati i kao HÉV (Helyiérdekű Vasút), povezuju Budimpeštu s okolnim predgrađima i gradovima. Često se koriste za svakodnevno putovanje na posao i redovito se koriste.

Ovo je samo nekoliko primjera vrsta vlakova kojima upravlja MÁV u Mađarskoj. Tvrtka također upravlja drugim kategorijama vlakova kao što su vlakovi za spavanje (Nightjet) i biciklistički vlakovi (Kerékpáros vonat), ovisno o potrebama putnika.

None

None
None
None