Preporučena ruta
Budimpešta
Izravno putovanje do Rijeka autobus, dijeljenje prijevoza
Rijeka
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Budimpešta
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Rijeka
Rijeka
Saznajte cijene
Budimpešta
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Graz
Graz
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Rijeka
Rijeka
Saznajte cijene

Kako doći iz Budimpešta u Rijeka?

Planirate li putovati u Budimpešta iz Rijeka i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Budimpešta do Rijeka, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Budimpešta i Rijeka, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Blablacar, Easyjet, MÁV ili ÖBB), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Budimpešta i Rijeka, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Budimpešta do Rijeka.

Za vaše putovanje od Budimpešta do Rijeka imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Budimpešta do Rijeka

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Budimpešta do Rijeka, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Budimpešta - Rijeka vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Budimpešta Rijeka je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Budimpešta Rijeka

Mnogi letovi povezuju Budimpešta s Rijeka svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rijeka u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Budimpešta Rijeka

Rješenje zajedničkog putovanja između Budimpešta i Rijeka savršeno je ako želite putovati u Rijeka u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Budimpešta ili Rijeka.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Budimpešta i Rijeka koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Budimpešta Rijeka

Grad polaska
Budimpešta
Mađarska
Grad odredišta
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Udaljenost
427 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Budimpešta Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka
Lako organizirajte svoje putovanje između Budimpešta i Rijeka uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Budimpešta i Rijeka uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Budimpešta i Rijeka koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Blablacar, Easyjet, MÁV ili ÖBB kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Budimpešta i Rijeka!

Usporedba načina prijevoza između Budimpešta i Rijeka

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Budimpešta do Rijeka?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Budimpešta do Rijeka.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Budimpešta u Rijeka zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Budimpešta Rijeka zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Budimpešta i Rijeka.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Budimpešta i Rijeka može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Budimpešta do Rijeka?
Ubrzati Budimpešta Rijeka vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Krajolici Vlakovi između Budimpešta i Rijeka često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ekološki Vlak Budimpešta Rijeka smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Budimpešta do Rijeka može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Budimpešta Rijeka mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Budimpešta do Rijeka?
Cijena Cijene autobusnih karata između Budimpešta i Rijeka često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rijeka (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Budimpešta i Rijeka, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Budimpešta i Rijeka obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Budimpešta do Rijeka većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rijeka kako bi prevalili udaljenost od 427 km.
Udobnost Budimpešta Rijeka autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Budimpešta i Rijeka?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Budimpešta do Rijeka, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Budimpešta i Rijeka najbrži su način prijevoza za putovanje od 427 km između Budimpešta i Rijeka.
Cijena Avionske karte od Budimpešta do Rijeka mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rijeka često moraju ranije stići u Budimpešta zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Budimpešta za Rijeka imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Budimpešta? Gdje ćemo doći do Rijeka?

Polazne autobusne stanice u Budimpešta

Budapest
Kartica
Budapest Airport
Kartica

Polazne stanice u Budimpešta

Budapest-Keleti
Kartica
Budapest-Déli
Kartica

Polazne zračne luke u Budimpešta

Ferihegy
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rijeka

Rijeka
Kartica
Pretražite karte za Budimpešta Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka

3 savjeta za jeftinije putovanje između Budimpešta i Rijeka

Odlučili ste putovati iz Budimpešta u Rijeka i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Budimpešta-Rijeka.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Budimpešta-Rijeka vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Rijeka izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Putujte lagano
    Ako putujete između Budimpešta i Rijeka zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Rijeka.
  • 3. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Budimpešta-Rijeka često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Rijeka tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Budimpešta-Rijeka. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Rijeka.

Autobus Budimpešta Rijeka

Učestalost polazaka za Budimpešta iz Rijeka ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rijeka, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Budimpešta i Rijeka noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Budimpešta-Rijeka, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Budimpešta-Rijeka. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Budimpešta - Rijeka ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Budimpešta-Rijeka na Vivanoda.

Autobusi između Budimpešta i Rijeka obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne tvrtke Budimpešta Rijeka

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Budimpešta Rijeka

Vlakovi iz Budimpešta u Rijeka

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Budimpešta i Rijeka barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Budimpešta i Rijeka. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Budimpešta i Rijeka.

Vlakovi između Budimpešta i Rijeka opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Karte za vlak između Budimpešta i Rijeka mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Budimpešta i Rijeka. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Mogućnosti cateringa u vlakovima između Budimpešta i Rijeka, uključujući grickalice, pića i topla jela, dostupne su u vagonima bara ili putem usluge putovanja.

Željezničke tvrtke između Budimpešta i Rijeka

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Budimpešta Rijeka

Letovi Budimpešta Rijeka

Airlines Budimpešta Rijeka

Easyjet
Easyjet
Traži letove Budimpešta Rijeka

Zajedničko putovanje Budimpešta Rijeka

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Budimpešta i Rijeka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Budimpešta-Rijeka, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Budimpešta i Rijeka također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Budimpešta i Rijeka. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Kućni ljubimci su dopušteni u zajedničkom prijevozu između Budimpešta i Rijeka, ovisno o preferencijama vozača. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Budimpešta Rijeka

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Budimpešta Rijeka

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska