Pula
Izravno putovanje do Trieste trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza
Trieste
Saznajte cijene

Kako doći iz Pula u Trieste?

Planirate li putovati u Pula iz Trieste i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pula do Trieste, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pula i Trieste, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trieste Lines, FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pula i Trieste, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pula do Trieste.

Za vaše putovanje od Pula do Trieste imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pula do Trieste

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pula do Trieste, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Pula Trieste

Rješenje zajedničkog putovanja između Pula i Trieste savršeno je ako želite putovati u Trieste u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pula ili Trieste.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pula i Trieste koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pula Trieste

Grad polaska
Pula
Hrvatska
Istra
Grad odredišta
Trieste
Italija
Furlanija-Julijska krajina
Udaljenost
87 km
Izravna veza
Da, izravna veza trajekt, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Pula Trieste
Pronađite smještaj u Trieste
Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Trieste uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Trieste uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pula i Trieste koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trieste Lines, FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pula i Trieste!

Usporedba načina prijevoza između Pula i Trieste

Prednosti i mane putovanja autobusom od Pula do Trieste?
Cijena Cijene autobusnih karata između Pula i Trieste često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Trieste (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pula i Trieste obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pula i Trieste, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Pula Trieste autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pula do Trieste većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Trieste kako bi prevalili udaljenost od 87 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pula do Trieste?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Pula do Trieste.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pula i Trieste često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pula u Trieste zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Pula i Trieste.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pula Trieste morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Pula? Gdje ćemo doći do Trieste?

Polazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Trieste

Trieste Centrale
Kartica
Pretražite karte za Pula Trieste
Pronađite smještaj u Trieste

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pula i Trieste

Odlučili ste putovati iz Pula u Trieste i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pula-Trieste.

  • 1. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Pula i Trieste, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Trieste i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Pula-Trieste vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Trieste izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Putujte lagano
    Ako putujete između Pula i Trieste zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Trieste.

Autobus Pula Trieste

Vrijeme putovanja autobusom između Pula i Trieste obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Trieste za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pula - Trieste ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pula-Trieste na Vivanoda.

Autobusi između Pula i Trieste obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pula-Trieste. Ova usluga se često naplaćuje.

Većina autobusa koji putuju između Pula i Trieste noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Pula iz Trieste ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Trieste, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Pula Trieste

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Pula Trieste

Zajedničko putovanje Pula Trieste

Trajanje zajedničkog putovanja između Pula i Trieste također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pula i Trieste ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pula-Trieste, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pula u Trieste kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pula i Trieste. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Pula i Trieste ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pula Trieste

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pula Trieste

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska