Putujte od Pula u Venecija

Organizirajte svoje putovanje Pula u Venecija u vlak, autobus, trajekt, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pula u Venecija u trajekt, vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pula
Venecija
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Pula Venecija

Načini prijevozacarpooling, trajekt, autobus, vlak
udaljenost133 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pula u Venecija?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, trajekt, carpooling za pripremu putovanja Pula Venecija, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, trajekt, carpooling).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pula Venecijaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Pula i Venecija na karti, kao i na ruti Pula Venecija i različite točke korespondencije (Stanica Venezia Mestre, Stanica Venezia Santa Lucia, Autobusni kolodvor Venezia Tronchetto Stazione, Autobusni kolodvor Venice (Airport VCE), Autobusni kolodvor Mestre (Train station), ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Venecija

Transportne tvrtke idu od Pula u Venecija?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pula-Venecija (134 km)
Željezničke tvrtke
Trenitalia nudi liniju Trieste-Venecija Vlak InterCityNotte od željezničke stanice Trieste Centrale (1.2 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Venezia Mestre na dolasku (9.9 km od centra)
Italo (NTV) upravlja linijom od Padova u Venecija iz kojeg polazi Italo vlak Padova doći do željezničke stanice Venezia Mestre (Veneto Italija)
ÖBB čini željezničku vezu Padova-Venecija Vlak Euronight Tosca od željezničke stanice Padova (1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Venezia Mestre na dolasku (9.9 km od centra)
Brodarske tvrtke
Brodovi Trieste Linesa osiguravaju pomorsku vezu između luke Pula i to od Trieste (Trieste u gradu 1.4 km)
Atlas Kompas trajekti čine prijelaz između Pula i Venecija gdje će služiti lukama Pula i Venezia Tronchetto odnosno 0.7 km i 2.7 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Commodore Cruises upravljaju morskom vezom između luke Pula i to od Venecija (Venezia Tronchetto u gradu 2.7 km)
Brodovi Venezia Linesa osiguravaju pomorsku vezu između Pula i Venecija gdje će služiti lukama Pula i Venezia Tronchetto odnosno 0.7 km i 2.7 km od središta njihovih gradova.
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Hellö pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Trieste Centrale u Trieste i to od Venezia Tronchetto Stazione (Veneto Italija)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pula (usluga do autobusne postaje Pula na 1.3 km od centra grada) i grada Venecija gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Mestre (Train station) nalazi se oko 9.8 km. od centra.

Svi načini prijevoza Pula Venecija

Pročitajte više informacija o svakom prijevoznom sredstvu:

Pula do Venecija trajekt

Do trajekta do Venecija originalan je i vrlo ugodan način putovanja. Za razliku od drugih oblika prijevoza, praznici počinju čim se ukrcate na mjesto gdje u potpunosti iskoristite pogodnosti koje nudi Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Venezia Lines. Pokretanje pretraživanja na Vivanodi pomoći će vam da pronađete jeftinu Pula Venecija trajektni prijelaz.

Pula trajektne terminale

Predstavite se na trajektnom terminalu grada Pula poštujući rok koji je postavila tvrtka Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Venezia Lines. Nakon tog vremena, vaša rezervacija više nije osigurana. Idite na šalter Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Venezia Lines na Pula trajektnog terminala za prijavu s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem vaše rezervacije. Ako ste motorizirani, registracija se vrši u redu za vozila.
 • Pula

Venecija trajektne terminale

 • Venezia Tronchetto

Što su Pula Venecija trajektne tvrtke?

Tvrtke Atlas Kompas, Commodore Cruises i Venezia Lines posluju Pula Venecija prijelaz.

Atlas Kompas Pula VenecijaCommodore Cruises Pula VenecijaVenezia Lines Pula Venecija

Zašto uzeti Pula Venecija Trajekt?

 • Ne postoji drugo ugodnije prijevozno sredstvo osim trajekta za putovanje s djecom između Pula i Venecija u obitelji.
 • Ne trebate brinuti koliko prtljage imate. Kad se ukrcate u Pula na Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas trajektu imate slobodu uzeti toliko prtljage koliko god je ona smještena u vašem vozilu.
 • Mnogo je opuštajuće nego automobilom. Bez sumnje ćete se iskrcati u Venecija potpuno opušteno.

Carpool iz Pula do Venecija

Prije nego što rezervirate svoje Pula-Venecija vožnja, imate mogućnost stupiti u kontakt s vozačem kako biste postavili sve detalje i uvjete putovanja. Plaćanje se vrši na web lokaciji našeg partnera; ovo izbjegava razgovarati o novcu s vozačem.

Važna razlika između dijeljenja automobila i ostalih vrsta prijevoza je ta što nema predviđeni vozni red. To znači da kada tražite Pula-Venecija vožnje, veća je vjerojatnost da ćete ih pronaći ako pretražite samo tri dana unaprijed (a ne dva mjeseca). Ovo je više posljednje rješenje koje treba ići Venecija,

Pula do Venecija autobus

Ako tražite autobusnu uslugu iz Pula do Venecija, imate sreće jer zapravo postoji izravna usluga.

Autobus se zaustavlja Pula

Ne zaboravite stići na autobusni kolodvor u Pula najmanje 15 minuta, ili čak 30 minuta, prije objavljenog vremena odlaska. Da ne biste uhvatili pogrešan autobus, ispred provjerite gdje je odredište 'Venecija'bi trebao biti prikazan. Na kraju, predstavite svoju kartu osoblju FlixBus-e koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Pula

Dolazak autobusnih stanica u Venecija

U Venecija, pazite da ništa ne ostavite na svom sjedalu ili u prtljažniku vagona.

 • Venezia Tronchetto Stazione
 • Mestre (Train station)
 • Venice (Tronchetto)

Tvrtke za trenere na Pula Venecija putovanje

Izravnu liniju vodi samo prijevoznička tvrtka FlixBus Pula Venecija,

FlixBus Pula Venecija

Autobus iz Pula do Venecija možda vam i nije tako očito. Da vas potaknem da se vozite autobusom Venecija, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Odveli ste se Venecija od strane profesionalnih i iskusnih vozača što uliva povjerenje i sigurnost!
 • Wi-Fi veza dostupna je putnicima u većini trenera, što je važno sredstvo za 133 km putovanje.
 • Prisutnost električnih utičnica na vašem sjedalu i USB priključnica omogućit će vam da napunite pametni telefon i laptop. Od nje ćete moći provoditi svo vrijemePula do Venecija gledanje dobrog filma, slušanje glazbe, a zašto čak i ne raditi!

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)