Pula
Izravno putovanje do Venecija trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza
Venecija
Saznajte cijene

Kako doći iz Pula u Venecija?

Planirate li putovati u Pula iz Venecija i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pula do Venecija, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pula i Venecija, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ili Hellö), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pula i Venecija, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pula do Venecija.

Za vaše putovanje od Pula do Venecija imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pula do Venecija

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pula do Venecija, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pula - Venecija vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pula Venecija je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Pula Venecija

Rješenje zajedničkog putovanja između Pula i Venecija savršeno je ako želite putovati u Venecija u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pula ili Venecija.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pula i Venecija koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pula Venecija

Grad polaska
Pula
Hrvatska
Istra
Grad odredišta
Venecija
Italija
Veneto
Udaljenost
133 km
Izravna veza
Da, izravna veza trajekt, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Pula Venecija
Pronađite smještaj u Venecija
Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Venecija uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Venecija uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pula i Venecija koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ili Hellö kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pula i Venecija!

Usporedba načina prijevoza između Pula i Venecija

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pula do Venecija?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pula i Venecija često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Pula do Venecija.
Ekonomski Pula Venecija zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pula Venecija morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Pula i Venecija.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pula i Venecija može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pula do Venecija?
Ekološki Vlak Pula Venecija smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Pula ili Venecija nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Pula Venecija vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pula do Venecija može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Pula Venecija mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pula do Venecija?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pula i Venecija obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pula i Venecija, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Pula i Venecija često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Venecija (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pula do Venecija većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Venecija kako bi prevalili udaljenost od 133 km.
Udobnost Pula Venecija autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Pula? Gdje ćemo doći do Venecija?

Polazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Venecija

Venezia Tronchetto Stazione
Kartica
Venice (Airport VCE)
Kartica
Mestre (Train station)
Kartica
Venice (Tronchetto)
Kartica

Dolazne stanice u Venecija

Venezia Mestre
Kartica
Venezia Santa Lucia
Kartica
Pretražite karte za Pula Venecija
Pronađite smještaj u Venecija

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pula i Venecija

Odlučili ste putovati iz Pula u Venecija i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pula-Venecija.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Pula do Venecija. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Venecija.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Pula i Venecija, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Venecija i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Izbjegavajte špice
    Karte Pula-Venecija vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Venecija izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.

Autobus Pula Venecija

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pula - Venecija ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pula-Venecija na Vivanoda.

Autobusi između Pula i Venecija obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Pula iz Venecija ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Venecija, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pula-Venecija izazvat će dodatne troškove.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pula-Venecija. Ova usluga se često naplaćuje.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pula-Venecija, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke Pula Venecija

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Pula Venecija

Vlakovi iz Pula u Venecija

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Pula i Venecija. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Pula i Venecija.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pula i Venecija barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Pula i Venecija. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Karte za vlak između Pula i Venecija možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Mogućnosti cateringa u vlakovima između Pula i Venecija, uključujući grickalice, pića i topla jela, dostupne su u vagonima bara ili putem usluge putovanja.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Pula i Venecija. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Pula i Venecija

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Traži karte za vlak Pula Venecija

Zajedničko putovanje Pula Venecija

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pula i Venecija, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pula i Venecija. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Pula i Venecija također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Pula i Venecija razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pula Venecija

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pula Venecija
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska