Preporučena ruta
London
Izravno putovanje do Pula let
Pula
Saznajte cijene
Alternativni pravci
London
Putovanje let za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, dijeljenje prijevoza, autobus za Pula
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz London u Pula?

Planirate li putovati u London iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od London do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između London i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, British Airways, Easyjet, Ryanair ili Venezia Lines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između London i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od London do Pula.

Za vaše putovanje od London do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

London - Pula trajektom

Trajekt između London i Pula atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od London do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od London do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi London Pula

Mnogi letovi povezuju London s Pula svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pula u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između London i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u London Pula

Grad polaska
London
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
1268 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za London Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između London i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između London i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između London i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, British Airways, Easyjet, Ryanair ili Venezia Lines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između London i Pula!

Usporedba načina prijevoza između London i Pula

Prednosti i nedostaci letenja između London i Pula?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od London do Pula, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između London i Pula najbrži su način prijevoza za putovanje od 1268 km između London i Pula.
Ekološki nedostaci Letovi iz London za Pula imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od London do Pula mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pula često moraju ranije stići u London zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između London i Pula?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između London i Pula vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt London Pula nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Pula nego bilo koji drugi način prijevoza.
Cijena Cijene karata za prijelaze između London i Pula mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između London i Pula mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Pula.
Trajanje Putovanje trajektom između London i Pula može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Pula.
Prednosti i mane putovanja autobusom od London do Pula?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između London i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između London i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između London i Pula, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od London do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 1268 km.
Udobnost London Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u London? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne zračne luke u London

Gatwick
Kartica
Heathrow
Kartica
Luton
Kartica
Stansted
Kartica

Luke dolaska u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Dolazne zračne luke u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za London Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između London i Pula

Odlučili ste putovati iz London u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje London-Pula.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte London-Pula često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Pula tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti London-Pula. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Pula.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od London do Pula. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Pula.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između London i Pula. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju London-Pula.

Trajekt London Pula

Cijena trajektne karte između London i Pula može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu London-Pula. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između London i Pula, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između London i Pula, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između London i Pula. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Neke trajektne tvrtke koje plove između London i Pula nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Polazne i dolazne luke za trajekt između London i Pula su u London i Pula. Luke su lako dostupne automobilom, javnim prijevozom ili taksijem.

Trajektne tvrtke London Pula

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Traži karte za trajekt London Pula

Autobus London Pula

Učestalost polazaka za London iz Pula ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pula, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između London i Pula noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između London i Pula obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pula za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju London - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa London-Pula na Vivanoda.

Autobusi između London i Pula obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus London-Pula. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke London Pula

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za London Pula

Letovi London Pula

Airlines London Pula

British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Traži letove London Pula
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska