Preporučena ruta
Zurich
Izravno putovanje do Pula let, autobus
Pula
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zurich
Putovanje autobus, let, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Pula
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Zurich u Pula?

Planirate li putovati u Zurich iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zurich do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zurich i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Swiss International Airlines, Croatia Airlines, Edelweiss Air ili Venezia Lines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zurich i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zurich do Pula.

Za vaše putovanje od Zurich do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Zurich - Pula trajektom

Trajekt između Zurich i Pula atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zurich do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zurich do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Zurich Pula

Mnogi letovi povezuju Zurich s Pula svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pula u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zurich Pula

Rješenje zajedničkog putovanja između Zurich i Pula savršeno je ako želite putovati u Pula u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zurich ili Pula.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zurich i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zurich Pula

Grad polaska
Zurich
Švicarska
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
494 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Zurich Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Zurich i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zurich i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zurich i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Swiss International Airlines, Croatia Airlines, Edelweiss Air ili Venezia Lines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zurich i Pula!

Usporedba načina prijevoza između Zurich i Pula

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zurich i Pula?
Udobnost Trajekt Zurich Pula nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Pula nego bilo koji drugi način prijevoza.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Zurich i Pula vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Trajanje Putovanje trajektom između Zurich i Pula može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Pula.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Zurich i Pula mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Pula.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zurich i Pula mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i nedostaci letenja između Zurich i Pula?
Ubrzati Zrakoplovi između Zurich i Pula najbrži su način prijevoza za putovanje od 494 km između Zurich i Pula.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zurich do Pula, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Zurich do Pula mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Zurich za Pula imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pula često moraju ranije stići u Zurich zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zurich do Pula?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zurich i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zurich i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zurich i Pula, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zurich Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zurich do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 494 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zurich do Pula?
Ekonomski Zurich Pula zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zurich i Pula često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zurich u Pula zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zurich i Pula može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zurich Pula morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zurich? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne autobusne stanice u Zurich

Zurich
Kartica

Polazne zračne luke u Zurich

Zurich
Kartica

Luke dolaska u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Dolazne zračne luke u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Zurich Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zurich i Pula

Odlučili ste putovati iz Zurich u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zurich-Pula.

  • 1. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Zurich i Pula. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Zurich-Pula.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zurich do Pula. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Pula.
  • 3. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zurich-Pula često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Pula tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zurich-Pula. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Pula.

Trajekt Zurich Pula

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Zurich i Pula, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Zurich i Pula, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Cijena trajektne karte između Zurich i Pula može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zurich-Pula. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Zurich i Pula. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Zurich i Pula nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Zurich i Pula, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Zurich i Pula i procijenili uvjete prijevoza.

Trajektne tvrtke Zurich Pula

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Traži karte za trajekt Zurich Pula

Autobus Zurich Pula

Vrijeme putovanja autobusom između Zurich i Pula obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pula za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zurich - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zurich-Pula na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zurich iz Pula ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pula, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zurich-Pula, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Zurich i Pula obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zurich-Pula. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Zurich Pula

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zurich Pula

Letovi Zurich Pula

Airlines Zurich Pula

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Edelweiss Air
Edelweiss Air
Traži letove Zurich Pula

Zajedničko putovanje Zurich Pula

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zurich i Pula ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zurich-Pula, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zurich i Pula također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zurich i Pula. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zurich i Pula ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zurich u Pula kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zurich Pula

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zurich Pula

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska