Putujte od Zurich u Pula

Organizirajte svoje putovanje Zurich u Pula u autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zurich u Pula u avion, trajekt, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zurich
Pula
 • Nabavite cijene
2
Zurich
Venecija
Pula
/
/
 • Nabavite cijene
3
Zurich
Rim
Pula
/
 • Nabavite cijene

Putovati Zurich Pula

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus
udaljenost494 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zurich u Pula?

Nudimo 3 ruta u autobus, trajekt, carpooling, avion za pripremu putovanja Zurich Pula, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, trajekt, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zurich Pulaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Zurich i Pula na karti, kao i na ruti Zurich Pula i različite točke korespondencije (Zračna luka Pula, Pomorska postaja Pula, Autobusni kolodvor Pula, Zračna luka Zurich, Autobusni kolodvor Zurich) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Pula

Transportne tvrtke idu od Zurich u Pula?

Airlines
Swiss International Airlines leti od zračne luke Zurich ZRH nalazi se u 9.2 km. središtu grada Zurich u Venecija (dolazak u zračnu luku Marco Polo VCE)
Vueling Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Fiumicino FCO (nalazi se na 22 km od središta grada) Rim, Italija) na Pula (posluživanje zračne luke Pula PUY)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Zurich ZRH nalazi se u 9.2 km. središtu grada Zurich u Pula (dolazak u zračnu luku Pula PUY)
Edelweiss Air osigurava zračnu vezu od zračne luke Zurich ZRH (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Zurich, Švicarska) na Pula (posluživanje zračne luke Pula PUY)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Venecija-Pula (134 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines CH pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zurich u Zurich i to od Roma (Latium Italija)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Venecija (usluga do autobusne postaje Venice (Tronchetto) na 2.6 km od centra grada) i grada Pula gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Pula nalazi se oko 1.3 km. od centra.
Brodarske tvrtke
Brodovi Atlas Kompasa osiguravaju pomorsku vezu između luke Venezia Tronchetto i to od Pula (Pula u gradu 0.7 km)
Venezia Lines trajekti čine prijelaz između Venecija i Pula gdje će služiti lukama Venezia Tronchetto i Pula odnosno 2.7 km i 0.7 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Commodore Cruises upravljaju morskom vezom između luke Venezia Tronchetto i to od Pula (Pula u gradu 0.7 km)

Svi načini prijevoza Zurich Pula

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Jeftini letovi iz Zurich do Pula

Koje zrakoplovne tvrtke djeluju Zurich do Pula letovi?

Croatia Airlines i Edelweiss Air su 2 zrakoplovne tvrtke koje će služiti zračnim putem Zurich Pula u izravnom letu.
Croatia Airlines Zurich PulaEdelweiss Air Zurich Pula

Evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli biti od koristi kako biste dobili najbolje ponude za let Zurich do Pula:

 • Budite fleksibilni u datumima putovanja u Pula, Cijene variraju ovisno o mnogim čimbenicima, uključujući datum i vrijeme putovanja. Tako da možete bolje imati 2- ili 3-dnevnu fleksibilnost za rezerviranje putovanja.
 • Rezervirajte svoje Zurich Pula letite dobro unaprijed kako biste postigli najbolje cijene. Većinom je ovo pravilo upravljanja prinosom broj jedan: najjeftinije cijene dostupne su mnogo prije polaska (ovo cilja klijente u slobodno vrijeme koji su navikli ranije rezervirati).

Polazak zračne luke u Zurich

 • ZRH Zurich

Dolazak zračna luka u Pula

 • PUY Pula

Zurich do Pula trajekt

Nastavite putovanje u Venecija Pula i jedriti s Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises -om.

Za izlet ne postoji mogućnost putovanja samo trajektom Pula iz grada Zurich, Promijenite načine transporta i uporabe autobus, carpooling ili let u kombinaciji s trajektom.

Koje su trajektne tvrtke koje plove između Zurich i Pula?

Atlas Kompas, Venezia Lines i Commodore Cruises su prijevoznici koji vam omogućuju putovanje trajektom između gradova u Zurich i Pula,

Atlas Kompas Zurich PulaVenezia Lines Zurich PulaCommodore Cruises Zurich Pula

Pula trajektne terminale

 • Pula

Zurich do Pula autobus

Nažalost, ne postoji direktna autobusna linija Zurich Pula i nema načina da te se dovede Pula iz Zurich samo autobusom. Morat ćete promijeniti načine prijevoza i koristiti druge linije do let, trajekt ili carpooling,

Autobus se zaustavlja Zurich

Morat ćete stići na svoje Zurich zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Konačno, predstavite svoju kartu osoblju FlixBus ili Eurolines CH-a koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Zurich

Autobusna stajališta po dolasku u Pula

Kad stignete unutra Pula, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Pula

Carpool iz Zurich do Pula

Suprotno drugim prijevoznim sredstvima, dijeljenje automobila ne pruža putnicima definirani raspored. To znači da kada tražite Zurich-Pula vožnje, veća je vjerojatnost da ćete ih pronaći ako pretražite samo tri dana unaprijed (a ne dva mjeseca). Ovo je više posljednje rješenje koje treba ići Pula,

Dijeljenje prijevoza je nedavni način putovanja dijeljenjem vašeg putovanja Zurich-Pula s drugim putnicima koji traže istu rutu. To pomaže u smanjenju putnih troškova i za vozača i za suvozača, a također smanjuje utjecaj na okoliš.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)