Putujte od Pula u Zurich

Organizirajte svoje putovanje Pula u Zurich u autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Pula u Zurich u avion, trajekt, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Pula
Zurich
  • Nabavite cijene
2
Pula
Venecija
Zurich
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pula Zurich

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus
udaljenost494 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pula u Zurich?

Nudimo 2 ruta u autobus, trajekt, carpooling, avion za pripremu putovanja Pula Zurich, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, trajekt, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pula Zurichklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Pula i Zurich na karti, kao i na ruti Pula Zurich i različite točke korespondencije (Zračna luka Zurich, Zračna luka Pula, Pomorska postaja Pula, Autobusni kolodvor Pula) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Zurich

Svi načini prijevoza Pula Zurich

Za putovanje Pula (Istra, Hrvatska) do Zurich (Švicarska) s udaljenosti od 494 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, trajekt i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Pula > Zurich će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Pula i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pula PUY 7.1 km, za prijavu vaše prtljage za let do Zurich (zračna luka od Zurich, IATA kod: ZRH) kojim upravlja Croatia Airlines ili Edelweiss Air.
Nema izravnog prijelaza Pula Zurichmorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Pula-Venecija,
Ukrcat ćete se u luku Pula na 0.7 km od Pulana brodu Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas. Brod će pristati u luciVenezia Tronchetto na 2.7 km od Venecija, Savjetujemo vam da odete u lukuPula za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Iako nije moguće napraviti put Pula Zurich samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Pula-Venecija,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Pula, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuPula (na 1.3 km od Pula) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Pula-Venecija može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Pula u Zurich?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pula-Venecija (134 km)
Airlines
Swiss International Airlines leti od zračne luke Marco Polo VCE nalazi se u 7.9 km. središtu grada Venecija u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pula PUY (nalazi se na 7.1 km od središta grada) Pula, Hrvatska) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Edelweiss Air upravlja letom od zračne luke Pula PUY nalazi se u 7.1 km. središtu grada Pula u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Brodarske tvrtke
Brodovi Venezia Linesa osiguravaju pomorsku vezu između luke Pula i to od Venecija (Venezia Tronchetto u gradu 2.7 km)
Commodore Cruises trajekti čine prijelaz između Pula i Venecija gdje će služiti lukama Pula i Venezia Tronchetto odnosno 0.7 km i 2.7 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Atlas Kompas upravljaju morskom vezom između luke Pula i to od Venecija (Venezia Tronchetto u gradu 2.7 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Pula u Pula i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)