Putujte od Zurich u Dubrovnik

Organizirajte svoje putovanje Zurich u Dubrovnik u vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zurich u Dubrovnik u avion, trajekt, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zurich
Dubrovnik
  • Nabavite cijene
2
Zurich
München
Dubrovnik
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zurich
Split
Dubrovnik
  • Nabavite cijene

Putovati Zurich Dubrovnik

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus, vlak
udaljenost917 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zurich u Dubrovnik?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion za pripremu putovanja Zurich Dubrovnik, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, trajekt, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zurich Dubrovnikklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zurich i Dubrovnik na karti, kao i na ruti Zurich Dubrovnik i različite točke korespondencije (Zračna luka Dubrovnik, Pomorska postaja Dubrovnik, Zračna luka Zurich, Stanica Zurich HB, Autobusni kolodvor Zurich) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Dubrovnik

Svi načini prijevoza Zurich Dubrovnik

Za putovanje Zurich (Švicarska) do Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) s udaljenosti od 917 km možete posuditi 5 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, trajekt, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Dubrovnik od Zurich ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zurich-Zagreb i Zagreb-Dubrovnik
Izlaz Zurich i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Zurich ZRH 9.2 km, za prijavu vaše prtljage za let do Zagreb (zračna luka od Pleso, IATA kod: ZAG) kojim upravlja Swiss International Airlines ili Croatia Airlines.Od Zagreb, uzmite drugi zrakoplov s Croatia Airlines-om koji će vas odvesti Dubrovnik (Dubrovnik, Hrvatska).
Iako nije moguće napraviti put Zurich Dubrovnik samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Zurich-München,
Vi ćete se ukrcati na IC Bus, FlixBus ili Eurolines CH bus na Zurich, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMünchen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km od München, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuZurich (na 1.9 km od Zurich) najkasnije 15 minuta prije polaska za München,
Nije moguće izravno otići Zurich u Dubrovnikbez promjene. Možete uzeti vlakZurich-München i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi IC 88 od Deutsche Bahn do München odlazak s željezničke stanice Zurich HB u Zurich, Dolazak uMünchen će biti na postaji München Hbf (1.6 km od centra).
Nema izravnog prijelaza Zurich Dubrovnikmorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Split-Dubrovnik,
Ukrcat ćete se u luku Split na 1.8 km od Splitna brodu Jadrolinija. Brod će pristati u luciDubrovnik na 2.5 km od Dubrovnik, Savjetujemo vam da odete u lukuSplit za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zurich-München može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)