Zurich
Izravno putovanje do Bern vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Bern
Saznajte cijene

Kako doći iz Zurich u Bern?

Planirate li putovati u Zurich iz Bern i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zurich do Bern, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zurich i Bern, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SBB CFF FFS, Blablacar ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zurich i Bern, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zurich do Bern.

Za vaše putovanje od Zurich do Bern imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zurich do Bern

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zurich do Bern, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zurich - Bern vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zurich Bern je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Zurich Bern

Rješenje zajedničkog putovanja između Zurich i Bern savršeno je ako želite putovati u Bern u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zurich ili Bern.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zurich i Bern koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zurich Bern

Grad polaska
Zurich
Švicarska
Grad odredišta
Bern
Švicarska
Udaljenost
95 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Zurich Bern
Pronađite smještaj u Bern
Lako organizirajte svoje putovanje između Zurich i Bern uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zurich i Bern uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zurich i Bern koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SBB CFF FFS, Blablacar ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zurich i Bern!

Usporedba načina prijevoza između Zurich i Bern

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zurich do Bern?
Ubrzati Zurich Bern vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zurich ili Bern nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Zurich Bern mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zurich do Bern može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zurich do Bern?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zurich i Bern često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zurich Bern zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zurich Bern morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zurich i Bern može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zurich do Bern?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zurich i Bern, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zurich i Bern obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zurich Bern autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zurich do Bern većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bern kako bi prevalili udaljenost od 95 km.

Odakle ići u Zurich? Gdje ćemo doći do Bern?

Polazne autobusne stanice u Zurich

Zurich
Kartica

Polazne stanice u Zurich

Zurich HB
Kartica
Zürich Flughafen
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bern

Berne Studerstrasse
Kartica

Dolazne stanice u Bern

Berne
Kartica
Pretražite karte za Zurich Bern
Pronađite smještaj u Bern

Autobus Zurich Bern

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zurich-Bern, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zurich - Bern ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zurich-Bern na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zurich iz Bern ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bern, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Zurich i Bern noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Zurich Bern

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zurich Bern

Vlakovi iz Zurich u Bern

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zurich i Bern ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Bern sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Karte za vlak između Zurich i Bern mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zurich i Bern postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zurich i Bern barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Zurich i Bern

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Zurich Bern

Zajedničko putovanje Zurich Bern

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zurich i Bern ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zurich-Bern, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zurich i Bern također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zurich u Bern kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zurich Bern

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zurich Bern

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska