Preporučena ruta
Edinburgh
Izravno putovanje do Pula let
Pula
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Edinburgh
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Newcastle Upon Tyne
Newcastle Upon Tyne
Putovanje let za Pula
Pula
Saznajte cijene
Edinburgh
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za London
London
Putovanje let za Pula
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Edinburgh u Pula?

Planirate li putovati u Edinburgh iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Edinburgh do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Edinburgh i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (CrossCountry, East Coast, National Express, MegaBus ili FlyBE), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Edinburgh i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Edinburgh do Pula.

Za vaše putovanje od Edinburgh do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Edinburgh do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Edinburgh do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Edinburgh - Pula vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Edinburgh Pula je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Edinburgh Pula

Mnogi letovi povezuju Edinburgh s Pula svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pula u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Edinburgh i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Edinburgh Pula

Grad polaska
Edinburgh
Ujedinjeno Kraljevstvo
Škotska
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
1716 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Edinburgh Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Edinburgh i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Edinburgh i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Edinburgh i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su CrossCountry, East Coast, National Express, MegaBus ili FlyBE kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Edinburgh i Pula!

Usporedba načina prijevoza između Edinburgh i Pula

Prednosti i mane putovanja vlakom od Edinburgh do Pula?
Udobnost Vlakovi između Edinburgh i Pula općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ekološki Vlak Edinburgh Pula smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Edinburgh ili Pula nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Edinburgh Pula mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Edinburgh do Pula može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Edinburgh i Pula?
Ubrzati Zrakoplovi između Edinburgh i Pula najbrži su način prijevoza za putovanje od 1716 km između Edinburgh i Pula.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Edinburgh do Pula, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pula često moraju ranije stići u Edinburgh zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Edinburgh za Pula imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Edinburgh do Pula mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Edinburgh do Pula?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Edinburgh i Pula, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Edinburgh i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Edinburgh i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Edinburgh Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Edinburgh do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 1716 km.

Odakle ići u Edinburgh? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne autobusne stanice u Edinburgh

Edinburgh
Kartica

Polazne stanice u Edinburgh

Edinburgh Waverley
Kartica
Haymarket (Edinburgh)
Kartica

Polazne zračne luke u Edinburgh

Edinburgh
Kartica

Dolazne zračne luke u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Edinburgh Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između Edinburgh i Pula

Odlučili ste putovati iz Edinburgh u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Edinburgh-Pula.

  • 1. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Edinburgh do Pula. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Pula, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Edinburgh-Pula često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Pula tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Edinburgh-Pula. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Pula.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Edinburgh do Pula. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Pula.

Autobus Edinburgh Pula

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Edinburgh - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Edinburgh-Pula na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Edinburgh i Pula noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Edinburgh-Pula izazvat će dodatne troškove.

Autobusne karte Edinburgh-Pula često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusi Edinburgh-Pula uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Edinburgh-Pula kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Edinburgh Pula

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Pretražite autobusne karte za Edinburgh Pula

Vlakovi iz Edinburgh u Pula

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Edinburgh i Pula. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Edinburgh i Pula.

Karte za vlak između Edinburgh i Pula mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Edinburgh i Pula, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Edinburgh i Pula barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Edinburgh i Pula možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Vlakovi između Edinburgh i Pula opremljeni su pristupnim rampama i sjedalima rezerviranima za putnike u invalidskim kolicima ili one sa smanjenom pokretljivošću. Putnicima s invaliditetom preporučuje se da kontaktiraju Help Desk prije putovanja za dodatnu pomoć i optimalno preuzimanje u Edinburgh.

Željezničke tvrtke između Edinburgh i Pula

CrossCountry
CrossCountry
East Coast
East Coast
Traži karte za vlak Edinburgh Pula

Letovi Edinburgh Pula

Airlines Edinburgh Pula

FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Ryanair
Ryanair
Jet2.com
Jet2.com
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Traži letove Edinburgh Pula
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska