Preporučena ruta
Dusseldorf
Izravno putovanje do Pula let, autobus
Pula
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dusseldorf
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Putovanje let za Pula
Pula
Saznajte cijene
Dusseldorf
Putovanje let, dijeljenje prijevoza, autobus za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, trajekt, dijeljenje prijevoza za Pula
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Dusseldorf u Pula?

Planirate li putovati u Dusseldorf iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dusseldorf do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dusseldorf i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dusseldorf i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dusseldorf do Pula.

Za vaše putovanje od Dusseldorf do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Dusseldorf - Pula trajektom

Trajekt između Dusseldorf i Pula atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Dusseldorf do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dusseldorf do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Dusseldorf - Pula vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Dusseldorf Pula je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Dusseldorf Pula

Mnogi letovi povezuju Dusseldorf s Pula svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pula u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Dusseldorf Pula

Rješenje zajedničkog putovanja između Dusseldorf i Pula savršeno je ako želite putovati u Pula u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Dusseldorf ili Pula.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dusseldorf i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dusseldorf Pula

Grad polaska
Dusseldorf
Njemačka
Sjeverna Rajna-Vestfalija
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
880 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Dusseldorf Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Dusseldorf i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dusseldorf i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dusseldorf i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dusseldorf i Pula!

Usporedba načina prijevoza između Dusseldorf i Pula

Prednosti i nedostaci letenja između Dusseldorf i Pula?
Ubrzati Zrakoplovi između Dusseldorf i Pula najbrži su način prijevoza za putovanje od 880 km između Dusseldorf i Pula.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dusseldorf do Pula, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Dusseldorf do Pula mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pula često moraju ranije stići u Dusseldorf zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Dusseldorf za Pula imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Dusseldorf do Pula?
Ekološki Vlak Dusseldorf Pula smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Dusseldorf ili Pula nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Dusseldorf Pula vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Dusseldorf Pula mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Dusseldorf do Pula može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Dusseldorf do Pula?
Cijena Cijene autobusnih karata između Dusseldorf i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dusseldorf i Pula, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Dusseldorf i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Dusseldorf Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dusseldorf do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 880 km.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Dusseldorf i Pula?
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Dusseldorf i Pula nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Dusseldorf i Pula vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt Dusseldorf Pula nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Pula nego bilo koji drugi način prijevoza.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Dusseldorf i Pula teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Dusseldorf i Pula mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Pula.
Trajanje Putovanje trajektom između Dusseldorf i Pula može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Pula.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Dusseldorf do Pula?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Dusseldorf do Pula.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Dusseldorf i Pula često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Dusseldorf Pula zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Dusseldorf i Pula.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Dusseldorf Pula morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Dusseldorf i Pula može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Dusseldorf? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne autobusne stanice u Dusseldorf

Düsseldorf
Kartica
Düsseldorf
Kartica

Polazne stanice u Dusseldorf

Düsseldorf Hbf
Kartica
Düsseldorf Flughafen
Kartica

Polazne zračne luke u Dusseldorf

Dusseldorf
Kartica

Luke dolaska u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Dolazne zračne luke u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Dusseldorf Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između Dusseldorf i Pula

Odlučili ste putovati iz Dusseldorf u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Dusseldorf-Pula.

  • 1. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Dusseldorf do Pula. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Pula, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Dusseldorf i Pula, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Pula i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Izbjegavajte špice
    Karte Dusseldorf-Pula vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Pula izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.

Trajekt Dusseldorf Pula

Neke trajektne tvrtke koje plove između Dusseldorf i Pula nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Pogodnosti na trajektu od Dusseldorf do Pula razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Cijena trajektne karte između Dusseldorf i Pula može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Dusseldorf-Pula. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Dusseldorf i Pula. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Dusseldorf i Pula te da ćete prijelaz do Pula morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Polazne i dolazne luke za trajekt između Dusseldorf i Pula su u Dusseldorf i Pula. Luke su lako dostupne automobilom, javnim prijevozom ili taksijem.

Na trajektu između Dusseldorf i Pula nude se aktivnosti kao što su restorani, barovi, trgovine, igraonica za djecu, prostori za opuštanje i panoramski pogled na more. Dodatne aktivnosti mogu varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni.

Trajektne tvrtke Dusseldorf Pula

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Traži karte za trajekt Dusseldorf Pula

Autobus Dusseldorf Pula

Učestalost polazaka za Dusseldorf iz Pula ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pula, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Dusseldorf i Pula obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pula za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Dusseldorf i Pula noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dusseldorf - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dusseldorf-Pula na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Dusseldorf-Pula, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima Dusseldorf-Pula, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Autobusne tvrtke Dusseldorf Pula

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Dusseldorf Pula

Vlakovi iz Dusseldorf u Pula

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Dusseldorf i Pula. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Dusseldorf i Pula.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Dusseldorf i Pula ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Pula sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Dusseldorf i Pula, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Dusseldorf i Pula barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Dusseldorf i Pula. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Mogućnosti cateringa u vlakovima između Dusseldorf i Pula, uključujući grickalice, pića i topla jela, dostupne su u vagonima bara ili putem usluge putovanja.

Željezničke tvrtke između Dusseldorf i Pula

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Dusseldorf Pula

Letovi Dusseldorf Pula

Airlines Dusseldorf Pula

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Alitalia
Alitalia
Germanwings
Germanwings
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Dusseldorf Pula

Zajedničko putovanje Dusseldorf Pula

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Dusseldorf i Pula, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Dusseldorf i Pula. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Trajanje zajedničkog putovanja između Dusseldorf i Pula također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između Dusseldorf i Pula, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Dusseldorf Pula

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Dusseldorf Pula

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska