Zadar
Izravno putovanje do Pula let, dijeljenje prijevoza
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Pula?

Planirate li putovati u Zadar iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Vueling Airlines, Croatia Airlines ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Pula.

Za vaše putovanje od Zadar do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Letovi Zadar Pula

Mnogi letovi povezuju Zadar s Pula svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pula u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Pula

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Pula savršeno je ako želite putovati u Pula u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Pula.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Pula

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
140 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zadar Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Vueling Airlines, Croatia Airlines ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Pula!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Pula

Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Pula?
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Pula najbrži su način prijevoza za putovanje od 140 km između Zadar i Pula.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Pula, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pula često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zadar za Pula imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zadar do Pula mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Pula?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Pula zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Pula često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zadar Pula zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Pula morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Pula može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne zračne luke u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Zadar Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zadar i Pula

Odlučili ste putovati iz Zadar u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zadar-Pula.

  • 1. Putujte lagano
    Ako putujete između Zadar i Pula zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Pula.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Zadar i Pula, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Pula i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zadar do Pula. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Pula.

Letovi Zadar Pula

Airlines Zadar Pula

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zadar Pula

Zajedničko putovanje Zadar Pula

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zadar i Pula. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Pula ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Pula, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Pula također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Pula, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zadar i Pula ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Pula

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Pula
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska