Piran
Izravno putovanje do Pula trajekt
Pula
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Piran do Pula?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Piran - Pula? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Piran do Pula zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Piran do Pula može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Piran do Pula bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Trieste Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Piran Pula prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Trieste Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Piran i Pula, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Piran - Pula

Polazna luka
Piran
Slovenija
Luka dolaska
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
76 km
Trajektne tvrtke
Trieste Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Piran u Pula?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Piran do Pula može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Pula. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Piran-Pula idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Trieste Lines na udaljenosti od 76 km koja dijeli Piran i Pula bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Piran Pula prijelaz malo prekratak!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Piran u Pula. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Piran, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Pula vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Piran i Pula vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Piran Pula potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Pula ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Odakle polaze trajekti u Piran? Gdje brodovi stižu u Pula?

Polazna luka u Piran

Trajekti Trieste Lines polaze za Pula iz sljedećih luka Piran:

Piran
Kartica

Luka dolaska u Pula

Brodovi Trieste Lines stižu u Pula iz sljedećih luka:

Pula
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Piran i Pula?

Ako želite putovati između Piran i Pula trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Trieste Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Trieste Lines Piran Pula
Trieste Lines
Tršćanske linije osnovane su 2015. godine sa sjedištem u Italiji. Nudi prijelaze između Italije i Hrvatske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Piran-Pula i rezervirati kartu za Trieste Lines između Piran i Pula. Više informacija o Trieste Lines

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Piran i Pula: Trieste Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Trieste Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Trieste Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Piran Pula, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Piran i Pula prijeći ćete 76 km.

Kako se odvija trajektni prijelaz Piran Pula?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Piran i Pula. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Trieste Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Piran do izlaska u Pula. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Piran i Pula.

Ukrcaj u Piran

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Piran Pula, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Piran / Morate stići u luku Piran dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Trieste Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Piran Pula / Na trajektnom terminalu Piran pronađite šaltere Trieste Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Pula / Na trajektnom terminalu Piran emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Trieste Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.
Život na trajektu između Piran i Pula

Na brodu Trieste Lines svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Pula

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Pula:

  • Luka Pula je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Pula. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Pula s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Pula.
  • Siđite s broda i istražite Pula / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Pula može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Pula počinje!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska