Rovinj
Izravno putovanje do Trieste trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza
Trieste
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rovinj do Trieste?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rovinj - Trieste? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rovinj do Trieste zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rovinj do Trieste može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rovinj do Trieste bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Trieste Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rovinj Trieste prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Trieste Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rovinj i Trieste, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rovinj - Trieste

Polazna luka
Rovinj
Hrvatska
Istra
Luka dolaska
Trieste
Italija
Furlanija-Julijska krajina
Udaljenost
64 km
Trajektne tvrtke
Trieste Lines
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Rovinj u Trieste?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Rovinj do Trieste može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Trieste. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Rovinj-Trieste idealno prijevozno sredstvo.

Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Rovinj Trieste potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Trieste.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Rovinj u Trieste rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Rovinj Trieste, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Trieste Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Odakle polaze trajekti u Rovinj? Gdje brodovi stižu u Trieste?

Polazna luka u Rovinj

Trajekti Trieste Lines polaze za Trieste iz sljedećih luka Rovinj:

Rovinj
Kartica

Luka dolaska u Trieste

Brodovi Trieste Lines stižu u Trieste iz sljedećih luka:

Trieste
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Rovinj i Trieste?

Ako želite putovati između Rovinj i Trieste trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Trieste Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Trieste Lines Rovinj Trieste
Trieste Lines
Tršćanske linije osnovane su 2015. godine sa sjedištem u Italiji. Nudi prijelaze između Italije i Hrvatske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rovinj-Trieste i rezervirati kartu za Trieste Lines između Rovinj i Trieste. Više informacija o Trieste Lines

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Rovinj do Trieste, trebat će vam najmanje 1 sati 40 min da prijeđete 64 km između Rovinj i Trieste.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Rovinj i Trieste) i trajektnoj tvrtki (Trieste Lines). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Rovinj i Trieste.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Rovinj i Trieste: Trieste Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Trieste Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Trieste Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Rovinj Trieste, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Rovinj i Trieste prijeći ćete 64 km.

Vaše iskustvo prijelaza Rovinj Trieste

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Rovinj i Trieste. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Rovinj Trieste na trajektima Trieste Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Rovinj do iskrcaja u Trieste. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Rovinj i Trieste.

Spreman za ukrcaj u Rovinj

Prije nego što započne putovanje trajektom Rovinj Trieste, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Rovinj / Morate stići u luku Rovinj dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Trieste Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Rovinj Trieste / U Rovinj predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Trieste Lines na trajektnom terminalu Rovinj. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Trieste / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Rovinj koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Trieste Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.
Na brodu između Rovinj i Trieste

Na brodu Trieste Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Trieste

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Trieste:

  • Trajekt ulazi u luku Trieste / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Trieste s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Trieste.
  • Siđite s broda i Trieste je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Trieste može vas provesti kroz kontrolu. Napokon, napustite luku i Trieste vas čeka!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska