Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Ancona trajekt
Ancona
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zadar
Zadar
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Split do Ancona?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Split - Ancona? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Split do Ancona zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Split do Ancona može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Split do Ancona bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Line International, Jadrolinija, SNAV ili Blueline. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Split Ancona prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ili Blueline nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Split i Ancona, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Split - Ancona

Polazna luka
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Luka dolaska
Ancona
Italija
Marches
Udaljenost
237 km
Trajektne tvrtke
Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline
Učestalost križanja
10 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
8 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Split Ancona: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Split do Ancona pronaći ćete karte između 49 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 265 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Split Ancona je 111 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Split do Ancona je 11 sati 2 min. Najsporijim trajektima trebat će 11 sati 30 min da stignu do Ancona, dok će najbrži brodovi stići u Ancona za 9 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Split u 10:00. Posljednji brod za Ancona napušta luku Split u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Split Ancona
111 €
Raspon cijena trajekta Split Ancona (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
49 € - 265 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Split Ancona
11 sati 2 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ancona
10:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ancona
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ancona
07:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ancona
19:00

Zašto ići trajektom iz Split u Ancona?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Split do Ancona može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ancona. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Split-Ancona idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Kao opće pravilo, putovanje Split-Ancona mnogo je brže avionom. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. Tijekom putovanja trajektom Split Ancona sa Blueline, Blue Line International, Jadrolinija ili SNAV, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Za brižno osoblje
Tijekom cijelog putovanja od Split do Ancona, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Split na trajektu SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ili Blueline koji će 237 km do Ancona putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Ancona jer je iskustvo tako ugodno!

Odakle polaze trajekti u Split? Gdje brodovi stižu u Ancona?

Polazna luka u Split

Trajekti SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ili Blueline polaze za Ancona iz sljedećih luka Split:

Split
Kartica

Luka dolaska u Ancona

Brodovi Blueline, Blue Line International, Jadrolinija ili SNAV stižu u Ancona iz sljedećih luka:

Ancona Molo Wojtyla
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Split i Ancona
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Split i Ancona?

Ako želite putovati između Split i Ancona trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ili Blueline koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

SNAV Split Ancona
SNAV
SNAV je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka i luka na talijanskom kopnu, kao i međunarodne usluge za Hrvatsku i Albaniju. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Split-Ancona i rezervirati kartu za SNAV između Split i Ancona. SNAV ima 6 prelazaka tjedno u Ancona iz Split, a vrijeme putovanja je 9 sati. Više informacija o SNAV
9 sati
6 prelazaka tjedno
Jadrolinija Split Ancona
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Split-Ancona i rezervirati kartu za Jadrolinija između Split i Ancona. Jadrolinija ima 4 prelazaka tjedno u Ancona iz Split, a vrijeme putovanja je 8 sati. Više informacija o Jadrolinija
8 sati
4 prelazaka tjedno
Blue Line International Split Ancona
Blue Line International
Tvrtka Blue Line International osigurava prijelaze u Italija i Hrvatska, a posebno pomorske veze između luka Split i Ancona. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Split-Ancona i rezervirati kartu za Blue Line International između Split i Ancona. Više informacija o Blue Line International
Blueline Split Ancona
Blueline
Tvrtka Blueline osigurava prijelaze u Italija i Hrvatska, a posebno pomorske veze između luka Split i Ancona. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Split-Ancona i rezervirati kartu za Blueline između Split i Ancona. Više informacija o Blueline

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Split do Ancona, trebat će vam najmanje 8 sati da prijeđete 237 km između Split i Ancona.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Split i Ancona) i trajektnoj tvrtki (SNAV, Jadrolinija, Blue Line International i Blueline). Trenutno postoji 10 prelazaka tjedno između Split i Ancona.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Split i Ancona: SNAV, Jadrolinija, Blue Line International i Blueline.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline.

Prije rezervacije usporedite cijene Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Split Ancona, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Split i Ancona prijeći ćete 237 km.

Za vožnju brodom od Split do Ancona možete pronaći cijene između 49 € za najnižu i 265 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 111 €.

Prvi brod polazi u 10:00 za Ancona iz luke Split.

Posljednji brod za Ancona obično isplovljava u 22:00 iz luke Split.

Vaše iskustvo prijelaza Split Ancona

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Split Ancona prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Split do iskrcaja u Ancona kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Blue Line International, Jadrolinija, SNAV i Blueline. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Split i Ancona.

Polazak trajektom iz Split

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Split Ancona, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Split / Javite se na trajektnom terminalu Split u roku koji odredi tvrtka SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ili Blueline. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Split Ancona / U Split predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Blueline, Blue Line International, Jadrolinija ili SNAV na trajektnom terminalu Split. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Ancona / Na trajektnom terminalu Split emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ili Blueline obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.
Na brodu između Split i Ancona

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu SNAV, Jadrolinija, Blue Line International ili Blueline po želji. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Dolazak trajekta u Ancona

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Ancona:

  • Trajekt ulazi u luku Ancona / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Ancona s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Ancona.
  • Siđite s broda i istražite Ancona / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Ancona. Napokon, napustite luku i Ancona vas čeka!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska