Preporučena ruta
Porec
Izravno putovanje do Venecija trajekt
Venecija
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Porec
Putovanje trajekt za Piran
Piran
Putovanje trajekt za Venecija
Venecija
Saznajte cijene
Porec
Putovanje trajekt za Trieste
Trieste
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Porec do Venecija?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Porec - Venecija? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Porec do Venecija zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Porec do Venecija može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Porec do Venecija bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Trieste Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Porec Venecija prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Porec i Venecija, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Porec - Venecija

Polazna luka
Porec
Hrvatska
Istra
Luka dolaska
Venecija
Italija
Veneto
Udaljenost
101 km
Trajektne tvrtke
Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines
Učestalost križanja
13 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Porec Venecija: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Porec do Venecija pronaći ćete karte između 71 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 92 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Porec Venecija je 81 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Porec do Venecija je 3 sati 3 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati 15 min da stignu do Venecija, dok će najbrži brodovi stići u Venecija za 3 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Porec u 07:00. Posljednji brod za Venecija napušta luku Porec u 08:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Porec Venecija
81 €
Raspon cijena trajekta Porec Venecija (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
71 € - 92 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Porec Venecija
3 sati 3 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Venecija
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Venecija
08:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Venecija
10:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Venecija
11:15

Zašto ići trajektom iz Porec u Venecija?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Porec do Venecija može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Venecija. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Porec-Venecija idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas na udaljenosti od 101 km koja dijeli Porec i Venecija bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Venecija!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Porec do Venecija, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Porec Venecija potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Venecija ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Odakle polaze trajekti u Porec? Gdje brodovi stižu u Venecija?

Polazna luka u Porec

Trajekti Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas polaze za Venecija iz sljedećih luka Porec:

Porec
Kartica

Luka dolaska u Venecija

Brodovi Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Venezia Lines stižu u Venecija iz sljedećih luka:

Venezia Tronchetto
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Porec i Venecija?

Ako želite putovati između Porec i Venecija trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Venezia Lines Porec Venecija
Venezia Lines
Venezia Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između Venecije i grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Porec-Venecija i rezervirati kartu za Venezia Lines između Porec i Venecija. Venezia Lines ima 7 prelazaka tjedno u Venecija iz Porec, a vrijeme putovanja je 2 sati 50 min. Više informacija o Venezia Lines
2 sati 50 min
7 prelazaka tjedno
Commodore Cruises  Porec Venecija
Commodore Cruises
Commodore Cruises trajektna je tvrtka sa sjedištem u Monaku koja nudi krstarenja Sredozemnim morem. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Porec-Venecija i rezervirati kartu za Commodore Cruises između Porec i Venecija. Više informacija o Commodore Cruises
Atlas Kompas Porec Venecija
Atlas Kompas
Tvrtka Atlas Kompas osigurava prijelaze u Italija i Hrvatska, a posebno pomorske veze između luka Porec i Venecija. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Porec-Venecija i rezervirati kartu za Atlas Kompas između Porec i Venecija. Atlas Kompas ima 6 prelazaka tjedno u Venecija iz Porec, a vrijeme putovanja je 3 sati. Više informacija o Atlas Kompas
3 sati
6 prelazaka tjedno

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Porec do Venecija, trebat će vam najmanje 2 sati 50 min da prijeđete 101 km između Porec i Venecija.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Porec i Venecija) i trajektnoj tvrtki (Venezia Lines, Commodore Cruises i Atlas Kompas). Trenutno postoji 13 prelazaka tjedno između Porec i Venecija.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Porec i Venecija: Venezia Lines, Commodore Cruises i Atlas Kompas.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Porec Venecija, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Porec i Venecija prijeći ćete 101 km.

Za vožnju brodom od Porec do Venecija možete pronaći cijene između 71 € za najnižu i 92 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 81 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Venecija iz luke Porec.

Posljednji brod za Venecija obično isplovljava u 08:00 iz luke Porec.

Kako se odvija trajektni prijelaz Porec Venecija?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Porec Venecija prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Trieste Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Porec do izlaska u Venecija. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Porec i Venecija.

Spreman za ukrcaj u Porec

Prije nego što započne putovanje trajektom Porec Venecija, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Porec / Javite se na trajektnom terminalu Porec u roku koji odredi tvrtka Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Porec Venecija / Na trajektnom terminalu Porec pronađite šaltere Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Venecija / Na trajektnom terminalu Porec emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Venezia Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.
Na brodu između Porec i Venecija

Na brodu Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Venezia Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Dolazak trajekta u Venecija

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Venecija:

  • Luka Venecija je na vidiku / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Venecija s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Venecija.
  • Siđite s broda i Venecija je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Venecija ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Venecija počinje!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska