Rovinj
Izravno putovanje do Venecija dijeljenje prijevoza, trajekt, autobus
Venecija
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rovinj do Venecija?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rovinj - Venecija? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rovinj do Venecija zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rovinj do Venecija može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rovinj do Venecija bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Trieste Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rovinj Venecija prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rovinj i Venecija, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rovinj - Venecija

Polazna luka
Rovinj
Hrvatska
Istra
Luka dolaska
Venecija
Italija
Veneto
Udaljenost
109 km
Trajektne tvrtke
Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines
Učestalost križanja
10 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Rovinj Venecija: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Rovinj do Venecija pronaći ćete karte između 71 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 92 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Rovinj Venecija je 85 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Rovinj do Venecija je 3 sati 14 min. Najsporijim trajektima trebat će 5 sati 15 min da stignu do Venecija, dok će najbrži brodovi stići u Venecija za 2 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Rovinj u 06:00. Posljednji brod za Venecija napušta luku Rovinj u 07:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Rovinj Venecija
85 €
Raspon cijena trajekta Rovinj Venecija (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
71 € - 92 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Rovinj Venecija
3 sati 14 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Venecija
06:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Venecija
07:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Venecija
10:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Venecija
11:15

Zašto ići trajektom iz Rovinj u Venecija?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Rovinj do Venecija može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Venecija. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Rovinj-Venecija idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Rovinj u Venecija rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Rovinj Venecija opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Venecija stići potpuno opušteni.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Rovinj Venecija, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises , jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.

Odakle polaze trajekti u Rovinj? Gdje brodovi stižu u Venecija?

Polazna luka u Rovinj

Trajekti Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises polaze za Venecija iz sljedećih luka Rovinj:

Rovinj
Kartica

Luka dolaska u Venecija

Brodovi Commodore Cruises , Venezia Lines ili Atlas Kompas stižu u Venecija iz sljedećih luka:

Venezia Tronchetto
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Rovinj i Venecija?

Ako želite putovati između Rovinj i Venecija trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Atlas Kompas Rovinj Venecija
Atlas Kompas
Tvrtka Atlas Kompas osigurava prijelaze u Italija i Hrvatska, a posebno pomorske veze između luka Rovinj i Venecija. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rovinj-Venecija i rezervirati kartu za Atlas Kompas između Rovinj i Venecija. Atlas Kompas ima 3 prelazaka tjedno u Venecija iz Rovinj, a vrijeme putovanja je 2 sati 50 min. Više informacija o Atlas Kompas
2 sati 50 min
3 prelazaka tjedno
Venezia Lines Rovinj Venecija
Venezia Lines
Venezia Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između Venecije i grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rovinj-Venecija i rezervirati kartu za Venezia Lines između Rovinj i Venecija. Venezia Lines ima 7 prelazaka tjedno u Venecija iz Rovinj, a vrijeme putovanja je 3 sati 50 min. Više informacija o Venezia Lines
3 sati 50 min
7 prelazaka tjedno
Commodore Cruises  Rovinj Venecija
Commodore Cruises
Commodore Cruises trajektna je tvrtka sa sjedištem u Monaku koja nudi krstarenja Sredozemnim morem. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rovinj-Venecija i rezervirati kartu za Commodore Cruises između Rovinj i Venecija. Više informacija o Commodore Cruises

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Rovinj do Venecija, trebat će vam najmanje 2 sati 50 min da prijeđete 109 km između Rovinj i Venecija.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Rovinj i Venecija) i trajektnoj tvrtki (Atlas Kompas, Venezia Lines i Commodore Cruises ). Trenutno postoji 10 prelazaka tjedno između Rovinj i Venecija.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Rovinj i Venecija: Atlas Kompas, Venezia Lines i Commodore Cruises .

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Rovinj Venecija, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Rovinj i Venecija prijeći ćete 109 km.

Za vožnju brodom od Rovinj do Venecija možete pronaći cijene između 71 € za najnižu i 92 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 85 €.

Prvi brod polazi u 06:00 za Venecija iz luke Rovinj.

Posljednji brod za Venecija obično isplovljava u 07:45 iz luke Rovinj.

Kako se odvija trajektni prijelaz Rovinj Venecija?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Rovinj i Venecija. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Trieste Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Rovinj do izlaska u Venecija. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Rovinj i Venecija.

Spreman za ukrcaj u Rovinj

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Rovinj Venecija:

  • Vrijeme dolaska u luku Rovinj / Javite se na trajektnom terminalu Rovinj u roku koji odredi tvrtka Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises . Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Rovinj Venecija / Na trajektnom terminalu Rovinj pronađite šaltere Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Venecija / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Rovinj koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Commodore Cruises , Venezia Lines ili Atlas Kompas dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.
Život na trajektu između Rovinj i Venecija

Na brodu Commodore Cruises , Venezia Lines ili Atlas Kompas na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Dolazak trajekta u Venecija

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Venecija:

  • Luka Venecija je na vidiku / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Venecija s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Venecija.
  • Siđite s broda i Venecija je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Venecija ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Venecija počinje!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska