Brodom do Slovenija

Putovanje trajektom u Slovenija izvrstan je izbor! Slovenija opslužuje 2 brodskih kompanija (Venezia Lines ili Trieste Lines). Ove tvrtke upravljaju s 5 trajektnih linija za Slovenija i opslužuju luke Venecija, Piran, Trieste, Pula, Porec i Rovinj.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu trajektnu kartu za Slovenija, preporučujemo korištenje naše tražilice koja uspoređuje ponude, cijene i dostupnost brodova Venezia Lines i Trieste Lines.

S ukupnom učestalošću od više od 1 prelazaka tjedno, ovisno o dobu godine, iz 3 zemlje (Italija, Slovenija i Hrvatska), imate mnogo opcija za planiranje svog prelaska u Slovenija.

Trajekt za Slovenija u brojkama

Sletjeti
Italija
Slovenija
Hrvatska
Broj križanja
1 prelazaka tjedno
Broj priključaka
6
Broj trajektnih veza
5
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Najpopularnije trajektne linije za Slovenija

Tražite trajekt u Slovenija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju plovidbu između različitih dijelova zemlje i inozemstva. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja Slovenija.

Popularne trajektne rute u Slovenija uključuju odredišta kao što su Venecija, Piran, Trieste, Pula, Porec i Rovinj među mnogim drugima. Moderni trajekti u Slovenija nude izvrsne sadržaje i usluge, od udobnih kabina do restorana i aktivnosti za cijelu obitelj.

Koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt do Slovenija i isplanirali svoje putovanje. S našom jednostavnom funkcijom pretraživanja možete pronaći ponude i vozne redove nekoliko trajektnih kompanija uključujući Venezia Lines ili Trieste Lines. Sigurno će postojati ponuda koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu. Pretraži svih 5 trajektnih ruta!

Brod za Slovenija iz Italija

Venecija Italija
Piran Slovenija
Već od 86 €
 • Venezia Lines Venecija Piran
  Venezia Lines
  1 prelazaka tjedno
  2 sati 30 min
  96 km
Trieste Italija
Piran Slovenija
Već od 7 €
 • Trieste Lines Trieste Piran
  Trieste Lines
  21 km

Brod za Slovenija iz Hrvatska

Pula Hrvatska
Piran Slovenija
 • Trieste Lines Pula Piran
  Trieste Lines
  76 km
Porec Hrvatska
Piran Slovenija
 • Trieste Lines Porec Piran
  Trieste Lines
  34 km
Rovinj Hrvatska
Piran Slovenija
 • Trieste Lines Rovinj Piran
  Trieste Lines
  50 km
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve luke s trajektnim linijama u Slovenija

Sve zemlje povezane s Slovenija trajektom

None
None
None
None