Split
Izravno putovanje do Korcula trajekt
Korcula
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Split do Korcula?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Split - Korcula? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Split do Korcula zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Split do Korcula može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Split do Korcula bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Jadrolinija. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Split Korcula prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Split i Korcula, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Split - Korcula

Polazna luka
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Luka dolaska
Korcula
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Udaljenost
83 km
Trajektne tvrtke
Jadrolinija
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Split u Korcula?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Split do Korcula može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Korcula. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Split-Korcula idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Korcula ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Tijekom putovanja trajektom Split Korcula sa Jadrolinija, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Putujete od Split do Korcula potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Korcula.
Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Međutim, kada se u Split ukrcate na trajekt Jadrolinija, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Korcula. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Jadrolinija, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Odakle polaze trajekti u Split? Gdje brodovi stižu u Korcula?

Polazna luka u Split

Trajekti Jadrolinija polaze za Korcula iz sljedećih luka Split:

Split
Kartica

Luka dolaska u Korcula

Brodovi Jadrolinija stižu u Korcula iz sljedećih luka:

Korcula
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Split i Korcula?

Ako želite putovati između Split i Korcula trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Jadrolinija Split Korcula
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Split-Korcula i rezervirati kartu za Jadrolinija između Split i Korcula. Više informacija o Jadrolinija

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Split i Korcula: Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Jadrolinija.

Prije rezervacije usporedite cijene Jadrolinija na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Split Korcula, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Split i Korcula prijeći ćete 83 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Split i Korcula

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Split i Korcula. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Jadrolinija, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Split do izlaska u Korcula. Također ćete pronaći praktične informacije o Split i Korcula.

Ukrcaj u Split

Prije nego što započne putovanje trajektom Split Korcula, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Split / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Jadrolinija) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Split. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Split Korcula / Na trajektnom terminalu Split pronađite šaltere Jadrolinija i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Korcula / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Split koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Jadrolinija za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.
Split Korcula prijelaz: na brodu...

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Jadrolinija po želji. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Dolazak trajekta u Korcula

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Korcula:

  • Luka Korcula je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Korcula. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Korcula s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Split u Korcula u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Korcula.
  • Siđite s broda i istražite Korcula / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Korcula. Konačno, vaš odmor u Korcula počinje!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska