Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Bari trajekt
Bari
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje autobus, trajekt, dijeljenje prijevoza za Dubrovnik
Dubrovnik
Putovanje trajekt za Bari
Bari
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Split do Bari?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Split - Bari? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Split do Bari zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Split do Bari može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Split do Bari bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ili TP Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Split Bari prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Split i Bari, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Split - Bari

Polazna luka
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Luka dolaska
Bari
Italija
Apulija
Udaljenost
267 km
Trajektne tvrtke
Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Split u Bari?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Split do Bari može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Bari. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Split-Bari idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Split Bari, pristupite vanjskim dijelovima broda Jadrolinija kako biste udahnuli svjež zrak. Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Bari, savršeno zen i pun energije.
Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Split u Bari rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Bari ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Tijekom putovanja trajektom Split Bari sa Jadrolinija, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Split i Bari?

Ako želite putovati između Split i Bari trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Jadrolinija Split Bari
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Split-Bari i rezervirati kartu za Jadrolinija između Split i Bari. Više informacija o Jadrolinija

Odakle polaze trajekti u Split? Gdje brodovi stižu u Bari?

Polazna luka u Split

Trajekti Jadrolinija polaze za Bari iz sljedećih luka Split:

Split
Kartica

Luka dolaska u Bari

Brodovi Jadrolinija stižu u Bari iz sljedećih luka:

Bari Molo San Vito 4
Kartica
Bari Banchina Deposito Franco
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Split i Bari
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Split i Bari: Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line.

Prije rezervacije usporedite cijene Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Split Bari, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Split i Bari prijeći ćete 267 km.

Vaše iskustvo prijelaza Split Bari

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Split Bari prelazak mora. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Split Bari na trajektima Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ili TP Line, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Split do iskrcaja u Bari. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Split i Bari.

Ukrcaj u Split

Prije nego što započne putovanje trajektom Split Bari, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Split / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Jadrolinija) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Split. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Split Bari / U Split predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Jadrolinija na trajektnom terminalu Split. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Bari / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Split koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Jadrolinija za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Split Bari trajekta

Na brodovima Jadrolinija ima za svakoga ponešto. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Dolazak trajekta u Bari

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Bari:

  • Trajekt ulazi u luku Bari / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Bari.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Split u Bari u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Bari.
  • Siđite s broda i Bari je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Bari ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Napokon, napustite luku i Bari vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska