Pula
Izravno putovanje do Venecija trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza
Venecija
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Pula do Venecija?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Pula - Venecija? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Pula do Venecija zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Pula do Venecija može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Pula do Venecija bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Trieste Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Pula Venecija prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Pula i Venecija, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Pula - Venecija

Polazna luka
Pula
Hrvatska
Istra
Luka dolaska
Venecija
Italija
Veneto
Udaljenost
133 km
Trajektne tvrtke
Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines
Učestalost križanja
10 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Pula Venecija: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Pula do Venecija pronaći ćete karte između 79 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 89 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Pula Venecija je 86 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Pula do Venecija je 3 sati 35 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 45 min da stignu do Venecija, dok će najbrži brodovi stići u Venecija za 3 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Pula u 07:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Pula Venecija
86 €
Raspon cijena trajekta Pula Venecija (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
79 € - 89 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Pula Venecija
3 sati 35 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Venecija
07:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Venecija
11:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Venecija
11:15

Zašto ići trajektom iz Pula u Venecija?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Pula do Venecija može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Venecija. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Pula-Venecija idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Pula do vašeg napuštanja broda u Venecija. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Pula u Venecija rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Pula do Venecija, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.

Odakle polaze trajekti u Pula? Gdje brodovi stižu u Venecija?

Polazna luka u Pula

Trajekti Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines polaze za Venecija iz sljedećih luka Pula:

Pula
Kartica

Luka dolaska u Venecija

Brodovi Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises stižu u Venecija iz sljedećih luka:

Venezia Tronchetto
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Pula i Venecija?

Ako želite putovati između Pula i Venecija trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Commodore Cruises  Pula Venecija
Commodore Cruises
Commodore Cruises trajektna je tvrtka sa sjedištem u Monaku koja nudi krstarenja Sredozemnim morem. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pula-Venecija i rezervirati kartu za Commodore Cruises između Pula i Venecija. Više informacija o Commodore Cruises
Atlas Kompas Pula Venecija
Atlas Kompas
Tvrtka Atlas Kompas osigurava prijelaze u Italija i Hrvatska, a posebno pomorske veze između luka Pula i Venecija. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pula-Venecija i rezervirati kartu za Atlas Kompas između Pula i Venecija. Atlas Kompas ima 6 prelazaka tjedno u Venecija iz Pula, a vrijeme putovanja je 3 sati 30 min. Više informacija o Atlas Kompas
3 sati 30 min
6 prelazaka tjedno
Venezia Lines Pula Venecija
Venezia Lines
Venezia Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između Venecije i grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pula-Venecija i rezervirati kartu za Venezia Lines između Pula i Venecija. Venezia Lines ima 4 prelazaka tjedno u Venecija iz Pula, a vrijeme putovanja je 3 sati 20 min. Više informacija o Venezia Lines
3 sati 20 min
4 prelazaka tjedno

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Pula do Venecija, trebat će vam najmanje 3 sati 20 min da prijeđete 133 km između Pula i Venecija.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Pula i Venecija) i trajektnoj tvrtki (Commodore Cruises , Atlas Kompas i Venezia Lines). Trenutno postoji 10 prelazaka tjedno između Pula i Venecija.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Pula i Venecija: Commodore Cruises , Atlas Kompas i Venezia Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas, Trieste Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Pula Venecija, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Pula i Venecija prijeći ćete 133 km.

Za vožnju brodom od Pula do Venecija možete pronaći cijene između 79 € za najnižu i 89 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 86 €.

Prvi brod polazi u 07:30 za Venecija iz luke Pula.

Kako se odvija trajektni prijelaz Pula Venecija?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Pula i Venecija, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Venezia Lines, Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Trieste Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Pula do izlaska u Venecija. Također ćete pronaći praktične informacije o Pula i Venecija.

Spreman za ukrcaj u Pula

Prije nego što započne putovanje trajektom Pula Venecija, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Pula / Morate stići u luku Pula dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises . Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Pula Venecija / Na trajektnom terminalu Pula pronađite šaltere Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Venecija / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Pula koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.
Na brodu između Pula i Venecija

Na brodu Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Venecija

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Venecija:

  • Luka Venecija je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Venecija. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Venecija s vanjskih paluba.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Venecija.
  • Siđite s broda i Venecija je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Venecija može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Venecija počinje!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska