Putovanje trajektom Italija Španija

Putovanje trajektom iz Italija u Španija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Italija u Španija upravlja 2 brodskih kompanija (Grimaldi Lines ili Grandi Navi Veloci) koje opslužuju luke Porto Torres, Savona, Civitavecchia, Genova, Barcelona i Livorno.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Italija Španija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Grimaldi Lines i Grandi Navi Veloci.

S ukupnom učestalošću od više od 14 prelazaka tjedno, ovisno o dobu godine, imate mnogo mogućnosti za planiranje vašeg prelaska brodom iz Italija u Španija.

Najbrži prijelaz traje 12 sati 20 min (Porto Torres - Barcelona) na udaljenosti od 526 km, a najduži 21 sati 20 min (Genova - Barcelona) na udaljenosti od 645 km.

Trajekt Italija Španija u brojkama

Sletjeti
Italija
Španija
Broj križanja
14 prelazaka tjedno
Broj priključaka
6
Broj trajektnih veza
5
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Najpopularniji trajektni prijelazi Italija Španija

Pretražite Vivanoda za najbrže, najduže ili najčešće trajekte Italija Španija. Usporedite ponude Grimaldi Lines i Grandi Navi Veloci i rezervirajte svoju kartu za brod Italija Španija.

Sve trajektne linije Italija Španija

Tražite li trajekt Italija Španija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Italija i Španija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Grandi Navi Veloci ili Grimaldi Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Livorno, Barcelona, Genova, Civitavecchia, Savona ili Porto Torres, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Italija Španija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Grimaldi Lines ili Grandi Navi Veloci. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 5 trajektnih ruta između Italija i Španija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
None
None
None
None